Azért lehet az OTP netes bankjának a mai az üzemzavara, hogy életbenmaradjak? (nagyon durva)
A hétvégén rendeltem egy régi orosz vasalót a Vateráról, de nem tudtam a netes bankomnak az azonosítóját, ezért utalni sem tudtam a pénzt hogy megküldjék. Ma bementem a bankba, kértem új jelszót, azonosítót. Hazajöttem, és láttam, hogy nem működik a netes utalás!!
Eddig SOHA nem utaltam még, ez lett volna az első. A vasaló régi, de működik, viszont agyonüthet az áram, mert ezek nem voltak még annyira leszigetelve. Így próbálja az őrangyalom megmenteni az életemet?
Hát ha miattad volt az üzemzavar, akkor nagyon szépen köszönöm, megkeserítetted a napomat. :P
Egy nagyobb összeg átutalása ment éppen, mikor beszart a rendszer (utalás közben) Most nem tudom mi van, be kell mennem holnap otp-be. Nem merem újra utalni, mert lehet kétszer fog elmenni.
Szóval...
*ásít*
Nem, csak így jött ki. Szégyelld magad, gyermekem.
Faupenfritz Clothild: nagyon gyenge mostanában a szöveged, ezt már senki sem veszi be. Újíts!
Ignoramus
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!