Durva álmom volt, erre ti mit mondanátok? (Nem jóslás, vagy ilyesmi, hanem lélektani szempontból inkább. ) Nem kamu kérdés. Jelent valamit?
Nem semmi. Néha én magam vagyok a gyilkos álmomban, és szeretett családtagokkal szemben követek el szörnyűségeket. Jelzem, az álom teljesen reális, lehetne egy krimi is a tv-ben. Borzasztó bűntudattal ébredek ilyenkor, és kb. 1 percig tart, míg tisztázom magamban, ilyen nem történt. A rossz érzés viszont elkísér még délelőtt.
Fogalmam sincs, mi okozza az ilyen "beteg" álmokat.
Nincs esetleg valami miatt bűntudatod, amit a múltban elkövettél? (És itt értelemszerűen nem gyilkolásra gondolok) Mert véleményem szerint ez okozhatja ezeket a gyilkos álmokat. Akiket jobban ismerek, azoknak tudom értelmezni az álmait, mivel tudom mi van bennük és miért álmodják azt amit :) Egyébként minden álomnak van jelentése, még ha marha nagy hülyeségnek is tűnik :)
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!