Azt álmodtam, hogy a vízben vagyok és próbálok a felszínre úszni, hogy levegőt kapjak mi ez? (nagyon durva többi lent)
Nem gáz, hanem teljesen normális. Sokféle igen realisztikus vagy éppen különös-furcsa álom létezik, örülj neki, hogy az idegsejtek az agyadban működnek és kreatívkodnak. :)
Én mindig le szoktam írni ébredés után, hogy mit álmodtam, amennyire emlékszem belőle, azt gyorsan lejegyzem, mert tök jó dolog rendszerezni, később elolvasni, esetleg felhasználni novellához stb.
Ha szerinted gáz, hogy a saját kapálózásodra ébredtél, akkor tessék, megosztom veled két álmomat, LOL. Csak hogy ne érezd magad egyedül. XDXDXD
- egy nagyon csinos, szép lánnyal beszélgettem, de úgy, hogy az volt a benyomásom, hogy a siketnémák jelbeszédét használva (mondanom sem kell, nem ismerem a jelbeszédet, sosem tanultam stb. XD) kommunikálunk. aztán szeretkeztünk és egyre hidegebb lett az a helyiség, ahol voltunk. arra ébredtem fel, hogy az ágy szélét, a lakkozott fadeszka csupa nyál, azt nyalogatom, illetve valóban lerúgtam magamról a takarót és a ruhákat, azért fáztam. XD
- másik esetben zavartan nézegettem az egyik kézfejemet, mert a kis- és gyűrűsujjam egy alvadt véres-gennyes csonk volt, úgy nézett ki, hogy valaki eltörte, átment rajta, levágta és próbált gyógyulni, de inkább elfertőződött. tompán fájt, aztán úgy, mintha kificamodott volna. gyógyszerszagot éreztem, olyasmit, mint a gyógyszertárban vagy a fogorvosi rendelőkben, és alig kaptam levegőt, egyre nehezebben. arra ébredtem, hogy hason fekszem, arccal a párnában, azért nem kapok levegőt, a kezeim pedig egymást keresztezik, rajta fekszem, összenyomorítottam és elzsibbadt teljesen és fáj. XD
Na?
Szóval az álmok nem gázak, tök normális. Így védekezett a tested, így tudtál nyugodtan aludni tovább, hogy az agyad kitalált valami körítést.
Ugyanez van, amikor pl. vihar idején a mennydörgést, égzengést pl. guruló hordónak állítja be a fejed, nehogy felébredj és ne tudj aludni. XD
Szerintem a tudatalattid akarja felszínre juttatni azt, hogy kicsit vegyél vissza valamiből, mert túlhajszolod magad.
Bizonytalan vagy sok dologban magadat illetően.
Keress meg privátban!
Nem hinném, hogy belehalnál valamelyik álmodba. :/
Sőt, ha olyat álmodsz, hogy meghalsz, az is valami védekezés, kicsit kikapcsol a tested, de semmi gond.
Ne parázz rá. Fölösleges.
Abban igaza lehet az utóbbi válaszolónak, hogy a tudatalattidról is szól(hat) ez az egész. Álmodni kicsit olyan, mint valamilyen pszichoaktív szert fogyasztani - másképp viselkednek az idegsejtek, máshogy kötik össze a dolgokat, sok önkéntelen-tudatalatti emlék, benyomás, érzés szabadul fel és szabadul el.
(Pár éve azt álmodtam, hogy fejbe lőttek és meghaltam, és se világosság, se sötétség, csak maga a minden-semmiben vagyok, csak létezem, nem is lebegés ez, csak létezés-nemlétezés, különös állapot. Utólag húgom elmagyarázta, hogy izomból bevágtam a fejemet a falba és feltehetőleg kicsit beájultam alvás közben. De semmi bajom nem lett.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!