Ti miért nem hisztek vagy éppen nem hisztek a világvégében?
Tegnap három kollégámmal erről beszélgettünk. Mindannyiunknak az a véleménye,hogy 2012 is éppen olyan lesz,mint amilyen 2000 vagy 2001 volt. Valami miatt nekem az az igen erős megérzésem,hogy idén IS elmarad a világvége, nem tudom pontosan megmagyarázni miért,se alátámasztani mindenféle tudományos magyarázattal,egyszerűen csak rengeteg ötletem és terveim vannak a jövőre nézve,amiket mindenképpen szeretnék megvalósítani.
Sok ember beszél pólusváltásról,valamiféle nagy változásról, a maja naptárról és a sok "véletlen egybeesésről",ami mind-mind azt bizonyítja,hogy december 21-én történik valami.
Persze már annyi helyen olvasom ezt, hogy néha magam is elhiszem,de igyekszem abba beleélni magam,hogy december 22-én ugyanúgy ébredek majd fel,mint az év összes többi napján. :D
Ti hogyan gondolkodtok erről a dologról? Nektek mi a megérzésetek, miért gondoljátok,hogy lesz vagy hogy éppen nem lesz világvége? Elsősorban azoknak a véleménye érdekel,akik ezt egy hétköznapi ember gondolkodásának szintjén látják,nem reptoid-fanok és űrlényekkel kommunikálók véleménye érdekel.
csatlakozom ahhoz a válaszadóhoz aki azt írta, hogy nem a világnak lesz vége.
És nem most.
A Jelenlegi rendszernek lesz vége, amikor itt lesz az ideje.
ez annyit jelent, hogy Jézus átveszi az irányítást az emberektől és elpusztítja azokat akik nem hajlandók normálisan viselkedni.
És azoknak lesz a világ vége.
a szelídek öröklik a földet.
Zömle/lány
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!