Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Ti miért nem hisztek vagy...

Ti miért nem hisztek vagy éppen nem hisztek a világvégében?

Figyelt kérdés

Tegnap három kollégámmal erről beszélgettünk. Mindannyiunknak az a véleménye,hogy 2012 is éppen olyan lesz,mint amilyen 2000 vagy 2001 volt. Valami miatt nekem az az igen erős megérzésem,hogy idén IS elmarad a világvége, nem tudom pontosan megmagyarázni miért,se alátámasztani mindenféle tudományos magyarázattal,egyszerűen csak rengeteg ötletem és terveim vannak a jövőre nézve,amiket mindenképpen szeretnék megvalósítani.

Sok ember beszél pólusváltásról,valamiféle nagy változásról, a maja naptárról és a sok "véletlen egybeesésről",ami mind-mind azt bizonyítja,hogy december 21-én történik valami.

Persze már annyi helyen olvasom ezt, hogy néha magam is elhiszem,de igyekszem abba beleélni magam,hogy december 22-én ugyanúgy ébredek majd fel,mint az év összes többi napján. :D

Ti hogyan gondolkodtok erről a dologról? Nektek mi a megérzésetek, miért gondoljátok,hogy lesz vagy hogy éppen nem lesz világvége? Elsősorban azoknak a véleménye érdekel,akik ezt egy hétköznapi ember gondolkodásának szintjén látják,nem reptoid-fanok és űrlényekkel kommunikálók véleménye érdekel.

2012. aug. 31. 09:47
1 2
 11/18 Kisertet ***** válasza:
100%
Nem ertem miert paraznak az emberek, nalunk minden evben ujra kezdodik a naptar.
2012. szept. 3. 19:22
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Olyan nem létezik hogy a világ pikk pakk véget érjen, az emberi szabadság és értelem vége viszont már jóval reálisabb dolog.
2012. szept. 4. 13:18
 13/18 anonim válasza:
Nostradamus megjövendölt egy harmadik világháborút, és egy harmadik antikrisztust, akinek elvileg már meg kellett születni. Ezután a nagy háború után következik be a földön az egyetemes béke korszaka. Azt nem tudom elképzelni, hogy megszűnik az élet a földön, de azt el tudom képzelni a jelenlegi helyzet alapján, hogy a harmadik antikrisztus, akit nem tudjuk hogy ki, 2012 december 21-ik napján robbantja ki a háborút.
2012. szept. 6. 21:36
 14/18 anonim válasza:
100%
nem lesz világ vége... nincsenek meggyőző bizonyítékok... amúgy én ilyenkor rengetegszer elgondolkozok hogy milyen jót röhögött az a maja aki megírta ezt a naptárt hogy valaki a jövőben majd hogy fog aggódni hogy most tényleg világvége lesz vagy se
2012. szept. 12. 21:12
 15/18 Colonel Simi ***** válasza:
A világvége már elkezdődött csak nem olyan módon mint a 2012 filmben szerintem 2012-ben nem lesz világvége de sok helyen természeti katasztrófák lesznek, de világvége nem, persze halálesetek biztos lesznek! Vagy az hogy nem lesz semmi egy átlagos nap lesz az is!
2012. szept. 15. 13:57
 16/18 anonim ***** válasza:

csatlakozom ahhoz a válaszadóhoz aki azt írta, hogy nem a világnak lesz vége.

És nem most.

A Jelenlegi rendszernek lesz vége, amikor itt lesz az ideje.

ez annyit jelent, hogy Jézus átveszi az irányítást az emberektől és elpusztítja azokat akik nem hajlandók normálisan viselkedni.

És azoknak lesz a világ vége.

a szelídek öröklik a földet.

Zömle/lány

2012. szept. 16. 00:43
 17/18 anonim válasza:
ez csak kitaláció,hogy legyen mivel ijesztgetni az embereket.!:D
2012. szept. 16. 17:07
 18/18 Colonel Simi ***** válasza:
NÉGY LEHETŐSÉG VAN!: VILÁGVÉGE, SEMMI, AMIT ÉN MONDTAM, MEG A III.VILÁGHÁBORÚ!
2012. szept. 17. 13:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!