Mi a véleményetek István jósról?
Kérdező! Te pedig inkább olvasd ezt,mint hogy álmodozz Istvánról aki egy csaló,amint megemlítettem,bűnös,jóslás az jóslás,nem pedig jövendölés. Ha ő tényleg jós,mondja meg,mikor fogok felkelni holnap. Minek a jóslás? Ha én tudom hogy mikor fogok felkelni holnap,és gyorsan máskor kelek fel,akkor már nincs értelme ennek.Mivel nem következik be a jóslat.
Inkább olvasd az Ó-Újszövetséget,abból megtudhatod hogy mit cselekedj. Én eddig igazat mondtam ennél a témában,de te csak hazudsz ami bűn.
Elmebetegnek tűnik számomra.
Szerintem ő meleg amúgy, az nem betegség, nem erre értem, de amúgy is egy kicsit zizzentnek tűnik.
Megnéztem a képét, mert lövésem sem volt ki ő.
Kirázott a hideg tőle... Szó szerint. Nem azért mert hominak néz ki, hanem számomra rémisztő a kisugárzása. Brrrr.
Ha hazavinnem, es bemutatnam, mint az uj fiumat, elsö pillantasra anyu azt mondana: "ez egy szelhamos, latszik rajta!".
Anelkül, hogy barmit tudna rola, plane a "foglalkozasat".:)
első blikkre homár
másodikra is az
viszont megjósolhatná a szombati lottószámokat, igazán önzetlen cselekedet volna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!