Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Mi a véleményetek István jósról?

Mi a véleményetek István jósról?

Figyelt kérdés

Szerintem olyan jó fej és jóképű. Ő a példaképem.

Itt egy kép róla: [link]

2012. aug. 4. 14:22
1 2 3 4
 21/39 A kérdező kommentje:
Nem vagyok meleg, csak emberként szeretem őt.
2012. aug. 5. 11:49
 22/39 anonim ***** válasza:

"Nem vagyok meleg, csak emberként szeretem őt."

Beteg se vagy ?

2012. aug. 5. 16:07
 23/39 A kérdező kommentje:
Miért lennék beteg? Mert van egy példaképem aki egy nagyon jó és szerethető ember?
2012. aug. 5. 16:15
 24/39 anonim ***** válasza:

"Miért lennék beteg?"

Hát csak azért mert lehetetlen dolgokban hiszel.

Hány éves vagy,hogy még hiszel a mesékben és hagyod magad átverni ? Mennyit fizettél már a szép okos szélhámos példaképednek ?

2012. aug. 5. 16:33
 25/39 anonim ***** válasza:
Ne haragudj kérdező, nem akarlak megbántani, de a példaképed egy csaló. Ezeket az embereket azért fizetik, hogy össze vissza beszéljenek és elhitessék a vendéggel, hogy igaz amit mondanak. Direkt több értelmű jóslatokat adnak, homályosan fogalmaznak, stb.
2012. aug. 6. 02:14
 26/39 anonim ***** válasza:
István jós olyan bu*zi, hogy rajta meg lehetne sütni a húst.
2012. aug. 6. 03:05
 27/39 anonim ***** válasza:

Kérdező,(első vagyok) Ha szerinted én nem varázsolok,miért lenne nálam jobb ember? Semmit se tudsz az életről,én mindent tudok róla. És hidd el, halálod után téged nem enged be Isten a mennybe ha így gondolod ezt rólam. Ekkora barmokat nem fog,akik a varázslókat imádják.Jézus mondta ezt,nem én.

Meg csak szólok,jobb ember vagyok nála,de te azt se tudod ki vagyok. Én papnak tanulok.

Gondolom egy kis lány vagy, csak azok mondanak ekkora baromságokat.

2012. aug. 6. 07:38
 28/39 anonim ***** válasza:

-Semmit se tudsz az életről,én mindent tudok róla.

Te vagy Isten.

2012. aug. 6. 07:39
 29/39 anonim ***** válasza:
És itt az idő,közöttünk jár maga a második fenevad(666).Aki a chip-et fogja az emberekbe ültetni pár év múlva.
2012. aug. 6. 07:40
 30/39 anonim ***** válasza:
Nem. de leírták az Ó-Újszövetséget,amiben sok minden benne van az életről.1 hónap alatt se tudod elolvasni. :D
2012. aug. 6. 07:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!