Mi a véleményetek István jósról?
"Mi a véleményetek István jósról?"
A kérdező kommentje:
"Ne szídd István jóst! Ő egy nagyszerű ember. Előbb beszélj vele és utána mondj véleményt."
Kezdhetted volna ezzel... nem értem miért pontoztátok le a szegény csillagászt. Véleményt kértél. A negatív vélemény is vélemény.
Ha engem kérdezel, akkor ha állatos rajzfilmben szerepelne én egérnek képzelném el így első látásra.
"Mivel elvezi a munkajat (hobbinak tekinti szerintem), ezert josolas közben eleve jo kedve van. " persze ,hogy jó kedve van kinek ne lenne? ott ül a klimatizált szobában és ontja a hülyeséget, amiért ráadásul pénzt is kap valszeg nem is keres vele rosszul :D . mást nem kell egész nap csinálni csak hazudni reggel-éjjel és este (ahogy Gyurcsány mondaná). igazándiból látszik a beszédéből ,hogy súlyosan visszamaradott , ráadásul beteg is (meleg) az ilyen emberekre nem felnézni kell hanem megvetni őket. kedves kérdező hány éves vagy?
a csillagász voltam.
Ajajj, csillagasz, elarultad magad! Szoval Te is "tetöladakat" hivogatsz, hogy megtudd a jövödet:
"látszik a beszédéből ,hogy súlyosan visszamaradott"
:DDD
Ha valoban "mást nem kell egész nap csinálni csak hazudni reggel-éjjel és este (ahogy Gyurcsány mondaná)", akkor ez a szakma a politikusok jövöje!!! Lehet, hogy Istvan jos elözö eleteben magyar politikus volt? Esetleg Szent Istvan kiraly?
Kerdezö, eltalaltam, amiket a 4.valaszban irtam? Mert ha igen, en is szivesen josolok Neked! En is jokepü es jopofa vagyok am! :)
4.
Mi a véleményetek István jósról?
"Szerintem olyan jó fej és jóképű. Ő a példaképem "
Tetszik neked?Te is meleg,Ő is meleg.Biztosan nem hülye.
Akit lehet azt hülyíti.A papok se hülyék éppen ezért tudják
nagy sikerrel hülyíteni akit lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!