Mi a véleményetek István jósról?
Sütött a képernyő mikor megnyitottam a képet. Ha pasi vagy kezdj ki vele nyugodtan :P
Amúgy meg ki a faxom az a István jós?
Egy igazi jós, aki megmondja a jövőt ellentétben a sok csalóval. Kikezdeni nem fogok vele, mert nem vagyok meleg.
Első te meg ne szidjad, sokkal jobb ember, mint amilyen te valaha is leszel. Arra áldozza az idejét, hogy segítsen másokon...
Szerintem halak a csillagjegye. Szerintem nem az idejet aldozza, hanem penzt keres, ha kap erte egyaltalan. Mert a kepe alapjan ingyen josol szerintem. Szerintem ö artatlan, mert szerintem nem tudja, hogy a jövöt magunk alakitjuk, ezert nincs mit josolni.
Nekem nem az esetem külsöre. A kep alapjan jopofanak mutatja magat, biztosan vicces ember, de szerintem hangulatember, akinek hol jo, hol kevesbe jo a hangulata. Mivel elvezi a munkajat (hobbinak tekinti szerintem), ezert josolas közben eleve jo kedve van.
Szerintem.
János Jós egy kiborg, aki valószínűségi számítások alapján "jósol", miközben csendben előkészíti a terepet a Zorg hatalomátvételnek - tehát a plejádok fizetik azért hogy belülről bomlassza a társadalmat.
Szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!