Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Ez most hogy van? :S

Ez most hogy van? :S

Figyelt kérdés

Én hiszek az eotériában és szoktam is beszélni jósokkal-jósnőkkel:) Nos, 2011 nyarán azt jósolták nekem hogy majd 2012 márciusában rám talál a nagy szerelem igy lesz ugy lesz.. Na hát semmi :S Utána megint beszéltem egy jóssal az azt mondta hogy majd júniusban.. Semmii.. :S Most beszéltem megint eggyel, Az meg azt mondta hogy majd decemberbe .. :S Ez igy labiliss :S:DDD

Lehetséges hogy annyira várom már a szerelmet hogy elhúzodik? Vagy az égiek késtetik? Vagy mii ez ? :/

CSAK OLYAN VÁLASZOKAT KÉREK AKIK HISZNEK AZ EZO.BAN !!!!! VICCES BESZÓLÁSOK KIMÉLJENEK!!!!!

2012. júl. 29. 16:42
 1/10 A kérdező kommentje:

Elnézést, egy kicsit hibásan írtam :S

És amugy 20/L.. :)

2012. júl. 29. 16:43
 2/10 anonim ***** válasza:
72%

Úgy van, hogy ez a joslás egy alaptalan baromság, és te már ennyiszer át lettél vele verve, de te még mindig egy olyan gyopár paraszt vagy, hogy még hiszel benne. De legalább kételkedsz, ez már egy jó jel.

És kicsit sem viccelek.

2012. júl. 29. 16:58
 3/10 anonim ***** válasza:
72%
Alaptalan baromság, ez így van. Költsd csak tovább a pénzed a jósokra, az kell nekik.
2012. júl. 29. 17:10
 4/10 eNerdzsy ***** válasza:
64%

Hiszek abban, hogy vannak a világon megmagyarázhatatlan események!

Az egyik ilyen a te eseted is. Az pedig, hogy még mindig nem akarod belátni, hogy csak átvernek abból látszik, hogy oda írtad a kérdésed végére, hogy csak hívők írjanak. Talán még mindig nem akarod az igazságot elfogadni?

U.I. Nem viccelek!

2012. júl. 29. 17:14
 5/10 yossarian44 ***** válasza:
68%

Ez nem vicc!

Jósok nem léteznek, csak filmekben és könyvekben.

Vannak emberek, akik abból élnek, hogy előadják magukat jósoknak, és mindenféle hülyeséggel tömik az ember fejét, arra apellálva, hogy

a. Akkora általánosságot mondanak, hogy idő kérdése, és bejön.

b. Az illető nem emlékszik már pár hónap múlva, hogy mit jósoltak neki.

c. A delikvens annyira félkegyelmű, hogy sorozatos elhibázott jóslatok után is visszajár jósokhoz, mert nem fogja föl, hogy átverik.

Ezek működtetik a jós-businesst az ókor óta...

2012. júl. 30. 00:53
 6/10 Antimod ***** válasza:

Jósok léteznek, de sajnos sokkal kevesebben, mint amennyien annak adják ki magukat.

Talán nem a megfelelő embereket kérdezted. Gondolták, egy fiatal lány/fiú(?) úgyis jön-megy a kapcsolatokban, ezzel nem foghatnak mellé.

Konkrétumot kell mondaniuk, különben semmi sem választja el őket a találgatóktól. Aki igazán jósol, az nem ilyeneket mond, hanem már ott a helyszínen megdöbbenti az embert azzal, hogy a "veséjébe lát".

2012. júl. 30. 11:13
 7/10 anonim válasza:
ne atoll várj szerelmet hogy meg jósoljak erre szoktak mondani ne várd a sült galambot hogy a szádba repül,hanem te magad is tegyél ere talán tegyél érte és magadtól próbáld megtalálni se ne úgy várd hogy megjósoljak.
2012. júl. 30. 16:20
 8/10 anonim ***** válasza:

Azt kihagytad, hogy ha valamit jósol is neki jövő nyárra, és esetleg nem jön be, akkor simán le tud lépni addig, még ha meg is akarnák verni páran.

2012. júl. 30. 17:58
 9/10 anonim ***** válasza:
Írj privátot! Jósnő vagyok.
2012. aug. 5. 09:04
 10/10 Ezalor ***** válasza:

Kedves kérdező!

A valódi jóslás nem így működik! A jövőt nem lehet megmondani, mert nincs előre megírva. Az a "jós" akit te említesz egy egyszerű csaló. Valódi jós nem állít ilyeneket.

A valódi jóslás célja válaszokat találni a kérdéseinkre, megérteni egyes események, élethelyzetek mögött rejlő hatásokat, feltérképezni az életünkre kiható tényezőket, döntéshelyzetben felmérni a lehetőségeket és megkeresni a leghelyesebb döntést.

Te csalók áldozata lettél. És sajnos az ilyen esetek miatt van a valódi jósoknak olyan rossz híre.

A jövő nincs megírva, te irányítod a sorsod. Egy valódi jós segíthet jobban megérteni a dolgokat, döntést hozni, de nem határoz el helyetted semmit, nem állítja hogy előre ismeri a jövőt, nem hoz helyetted döntést.

Üdvözlettel,

Ezalor

2012. aug. 11. 17:22

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!