Voltatok már jósnál?
Egyszer voltam jósnőnél kíváncsiságból. Azt jósolta, hogy elvált vagyok, vannak gyerekeim és hamarosan örökölni fogok egy közeli nőrokontól.Az első gyerekem érzékeny lesz.
Amikor mondtam, hogy három férjem volt, akkor azt mondta, hogy a középsőt nem látja. Két gyerekről beszélt, de mivel három van arra azt mondta, hogy a középsővel semmi gondom nem lesz.
4 év múlva meghalt a keresztanyám és megörököltem a házát.
84 éves volt, és mivel nem volt örököse régen tudtam, hogy én fogok örökölni. A legnagyobb fiam valóban érzékeny, de minden elsőszülött érzékenyebb a többinél.
A középső férjemtől gyerekem is van, ő a legkisebb fiam.
Házasok voltunk 10 évig.
A középső fiam meg öngyilkosságot követett el, de megmentették. Mindegyik fiammal jó a kapcsolatom.
Szerintetek akkor bevált a jóslat? ( kártyából jósolt )
Amúgy nem kért sokat és rendesen kedves volt velem.
Pár idézet a Bibliából:
"Ha bevonulsz arra a földre, amelyet az Úr, a te Istened ad neked, ne tanuld el az ottani népektől az utálatos dolgokat. Ne akadjon közted senki, aki fiát vagy lányát arra készteti, hogy tűzön menjen át; aki jövendőmondásra, varázslásra, csillagjóslásra vagy boszorkányságra adja magát; aki bűbájosságot űz, szellemet vagy lelket kérdez; aki halottat idéz. Mert aki ilyet tesz, utálat tárgya az Úr szemében; az Úr, a te Istened emiatt az utálat miatt űzi el ezeket a népeket előled. Légy egészen hű az Úrhoz, a te Istenedhez. Ha ezek a népek, amelyeket elűzöl, hallgatnak is a jövendőmondókra meg a varázslókra, neked az Úr, a te Istened ezt nem engedi meg."
MTörv 18,9–14
"Ne forduljatok halottlátókhoz, ne keressétek fel a jósokat, mert beszennyezitek magatokat. Én vagyok az Úr, a ti Istenetek."
Lev 19,31
Nem voltam, de egyszer elmennék szivesen, de viszont az ilyen TV-s jósokban már egyáltalán nem hiszek, szerintem a jósláshoz személyes kommunikációra van szükség.
Emigy elhiszem, hogy van olyan ember, aki tényleg lát dolgokat, de persze nem minden jós aki annak vallja magát. Nagyrésze valószinű csak a pénz miatt csinálja.
NE HIGY A PÉNZT KÉRŐ JÓÓSOKNAK
.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!