Voltatok már jósnál?
Én 17 éves koromban voltam egy jósnőnél, a nagynéném beszélt rá, hogy kísérjem el, mert ő havonta ment hozzá...
No, én egyáltalán nem hittem az ilyesmiben, nevetségesnek találtam, hogy ilyen h*lyeségekre szórja ki a pénzét, főleg azon röhögtem jó nagyokat, hogy KÁVÉZACCBÓL jósoltat...
Szóval, végül elmentem vele, gondoltam majd röhögök egy jót (magamban)... :-))
Nos, akkor nekem is jósolt ez a jósnő (a nagynéném fizette), meg kellett innom egy csésze törökös kávét, aztán a zaccal együtt megfordította a csészét a csészealjra és kicsit várni kellett...
Akkor mondott mindenfélét ez a jósnő, amiket igyekeztem megjegyezni, de AKKOR semmiféle jelentőséget nem tulajdonítottam neki (gondoltam, ez is egy szélhámos)...
Csakhogy az történt, hogy a jóslat minden szava azóta szép sorban bevált!!!... 8-O
Előre megmondta :
- olyan férjem lesz, aki sokat utazik és gazdagok leszünk, munkánkból lesz sok pénzünk (BEJÖTT!)...
- a férjem szőkés-barna zömök testalkatú férfi lesz (BEJÖTT!)...
- két gyerekünk lesz, egy fiú és egy lány (BEJÖTT!)...
- lesz saját házunk is, de egy olyan lakásban leszek boldog, ami egy saroklakás (BEJÖTT!)...
- sokat fogunk utazni (BEJÖTT!)...
El kell még mondanom, hogy 17 évesen még egy fiút sem ismertem, amelyik a leírásnak megfelelt volna, a későbbi férjemet 20 évesen ismertem meg és 23 évesen mentem hozzá feleségül...
Immár 58 éves vagyok és ma is döbbenten állok az eset előtt : fogalmam sincs, HONNAN tudta ezt a jósnő megjósolni 40 évvel ezelőtt egy csésze kávézaccból, mi lesz a jövőm?!...
Annyit tudok erről a jósnőről, hogy évekig Egyiptomban élt, a férje diplomata volt, és ő ott tanulta a jóslást...
Azóta már meghalt, sajnos nem tudom újra felkeresni...
Érdekes a történet, viszont azt azért leírnám, hogy ez elég bizonytalan.
Mivel te módosítod a saját jövőd... Lehet, hogy azért lett olyan férjed, amilyen, mert a tudatalattid a jóslat hatására akaratlanul is így akarta.
Gyereked is lehetne még akármennyi és így tovább.
Nem, és nem is megyek, mert:
Luke: A jövő? Meghalnak?
Yoda: Azt nem láthatom. A jövő mindig mozgásban van.
A jós is csak az adott élethelyzet alapján tudja megmondani, hogy mi van. Vagy esetleg lehetőségeket mond még, de nem fogja megmondani, hogy már pedig ez lesz. Mert ott van a szabad akaratod, amivel felülírhatsz MINDENT. Lehet ha két hét múlva visszamennél, akkor már tök mást mondana, mert az alatt a két hét alatt sok minden változott a jövővel kapcsolatban a döntéseid miatt. Esetleg a karmikus dolgokat láthatja meg, ha engedik nekik fentről. A jós is csak annyit tud mondani, amibe betekintést engednek neki.
Kedves #4-e beíró!
Bevallom neked, hogy hosszú évekig nem foglalkoztam ezzel a jóslással, sőt egyenesen nevetségesnek tartottam, nem hittem benne!...
Csak évek múltán (mikor sorra kezdtek beigazolódni a jóslatok) akkor kezdtem el gondolkozni rajta, HOGYAN LÉTEZIK EZ???...
El kell mondjam neked, hogy egyáltalán nem könnyen születtek gyerekeink : 13 évig küzdöttünk, mire megszülettek (tehát nem áll az sem, hogy hipp-hopp született két gyerek és a jóslat miatt nem akartam többet)...
Tényleg azt hiszed, olyan könnyen lehet a jóslásnak megfelelő férfit keresni (aki külsejében és a jóslat leírása szerint is) megfelel a leírásnak?!... :-DDD
Amikor megismertem a férjem, még kezdő mérnök volt, pár évvel azután kezdett el utazgatni a munkái miatt, miután összeházasodtunk!...
Ha valaha már vásároltál lakást, akkor tudhatnád, hogy reménytelen egy "saroklakást" keresni, ami árban, nagyságban, fekvésben, környezetben, stb. mind megfelelő lenne...
Erre a kerdesre igennel es nemmel lehet valaszolni...
Rosszul tetted fel a kerdest ha szkeptikusok valaszat nem varod...(es akkor is ha tortenetekre vagy kivancsi)
Erre a kerdesre csak az igen, es a nem a helyes valasz. (egyforman helyes)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!