Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Voltatok már jósnál?

Voltatok már jósnál?

Figyelt kérdés
2012. júl. 4. 10:11
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
Nem vagyok szkeptikus, csak megéltem ezt azt ezotérián, és spiritualitáson belül. :) Ismerek egy két dolgot már, tanultam is egyet s mást, és most nem a 2 napos kvantum mágus képzésre gondolok. Viszont nem árt megmaradni szkeptikusnak egy kicsit, mert az ezotériában sem minden igaz, amit látsz és hallasz. Itt is megy az agymosás rendesen, nem csak a TV reklámokban. Mert most erre kapósak az emberek, ebből lehet most nagy hasznot húzni, mert elértünk egy olyan időszakot, amikor az ember elkezdett felfelé tekinteni ismét. De ezt a pénzéhes emberek kihasználják, a keresgélő ember kíváncsiságát. Úgy hogy ezért kell kettővel osztani, mert sok a kamus. Továbbá nagyon sok az elszállt ember, akik meg nem a földön élnek, hanem valamelyik másik csillagképben. Vagy pedig mindent elhisznek, amit olvasnak, vagy hallanak.
2012. júl. 4. 13:17
 12/26 anonim ***** válasza:

Micsoda logikaval rendelkezik nehany kerdezo.

Nem csodalom,hogy megelnek a josok, kicsit sem.

2012. júl. 4. 13:21
 13/26 anonim ***** válasza:

Természetesen van olyan, hogy amit mondanak, bejön. Egyfelől ez véletlen, másfelől a jóslatok sokszor önbeteljesítőek, mondott neked valamit, te meg akár tudat alatt is aszerint kezdesz élni.

Jósolni nem lehet, a jövőt minden cselekedetünkkel befolyásoljuk. Gyerekek hisznek el ilyet.

Javaslom, hogy egyszer a nagytudású jóstól kérdezzetek meg valamit ne a jövőtökről, hanem a múltatokról. De konkrétumot mondjon, ne azt hogy volt jobb periódus meg rosszabb is. A múlt kész tény, látnia kell, ha olyan okos, ugyebár.

De nem fogja tudni, mert a múltról lévén szó, rögtön leellenőrizhető, hogy igazat mondott-e, vagy természetesen csak parasztvakítás...

2012. júl. 4. 13:26
 14/26 A kérdező kommentje:

Ahhoz képest, hogy azt kérdeztem amit, jönnek a sok okos, negatív válaszokkal. Komolyan mondom, mint a keselyűk...

Belevetítitek még a holnaputánt is egy egyszerű kérdésbe. Belőletek lenne a j megélhetési szélhámos jós. De hát mindenki magából indul ki.:-D:-D

2012. júl. 4. 14:16
 15/26 anonim ***** válasza:

Nem érted mire akarok célozni, ha engem is beleveszel a társaságba. (Aki írta, hogy megélt egyet s mást spiritualitáson belül) Nekem nincsenek ilyen vágyaim, hogy másokon hasznot húzzak.

Arra akartam célozni, még egyszer és utoljára, rövidebben, hogy nem minden arany, ami fénylik. És ettől nem lettem még szkeptikus, mert nem hiszem el az első blablát, amivel szemben találom magam.

2012. júl. 4. 14:29
 16/26 A kérdező kommentje:

Egy egyszerű kérdést tettem fel és máris indulatok feszülnek egymásnak. Ilyen ez az ország, no comment...

Több pozitív gondolatot mindenkinek!

2012. júl. 4. 15:23
 17/26 anonim ***** válasza:

Ha a kerdest kellene jellemezni nekem elsonek nem az egyszeru jelzo jutna eszembe.

Inkabb: ertelmetlen, folosleges, hulyeseg, semmitmondo ilyenek:)

Te ezt kicsit sem erzed?

2012. júl. 4. 15:34
 18/26 anonim válasza:
Nem, de én nem is hiszek bennük.
2012. júl. 4. 20:23
 19/26 anonim ***** válasza:
:-D:-D kérdező jol tudsz hazudni
2012. júl. 4. 22:33
 20/26 anonim ***** válasza:
Voltam, mert kiváncsi voltam. Nekem kártyából jósolt.
2012. júl. 5. 12:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!