Voltatok már jósnál?
Micsoda logikaval rendelkezik nehany kerdezo.
Nem csodalom,hogy megelnek a josok, kicsit sem.
Természetesen van olyan, hogy amit mondanak, bejön. Egyfelől ez véletlen, másfelől a jóslatok sokszor önbeteljesítőek, mondott neked valamit, te meg akár tudat alatt is aszerint kezdesz élni.
Jósolni nem lehet, a jövőt minden cselekedetünkkel befolyásoljuk. Gyerekek hisznek el ilyet.
Javaslom, hogy egyszer a nagytudású jóstól kérdezzetek meg valamit ne a jövőtökről, hanem a múltatokról. De konkrétumot mondjon, ne azt hogy volt jobb periódus meg rosszabb is. A múlt kész tény, látnia kell, ha olyan okos, ugyebár.
De nem fogja tudni, mert a múltról lévén szó, rögtön leellenőrizhető, hogy igazat mondott-e, vagy természetesen csak parasztvakítás...
Ahhoz képest, hogy azt kérdeztem amit, jönnek a sok okos, negatív válaszokkal. Komolyan mondom, mint a keselyűk...
Belevetítitek még a holnaputánt is egy egyszerű kérdésbe. Belőletek lenne a j megélhetési szélhámos jós. De hát mindenki magából indul ki.:-D:-D
Nem érted mire akarok célozni, ha engem is beleveszel a társaságba. (Aki írta, hogy megélt egyet s mást spiritualitáson belül) Nekem nincsenek ilyen vágyaim, hogy másokon hasznot húzzak.
Arra akartam célozni, még egyszer és utoljára, rövidebben, hogy nem minden arany, ami fénylik. És ettől nem lettem még szkeptikus, mert nem hiszem el az első blablát, amivel szemben találom magam.
Egy egyszerű kérdést tettem fel és máris indulatok feszülnek egymásnak. Ilyen ez az ország, no comment...
Több pozitív gondolatot mindenkinek!
Ha a kerdest kellene jellemezni nekem elsonek nem az egyszeru jelzo jutna eszembe.
Inkabb: ertelmetlen, folosleges, hulyeseg, semmitmondo ilyenek:)
Te ezt kicsit sem erzed?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!