Nyerek holnap a lottón 2.5milliárdot?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 13. 22:00
11/27 anonim válasza:
Ha en nyerek holnap, akkor minden eddigi valaszolo kap ajandekot
milyen jofej vagyok, lehet drukkolni
12/27 anonim válasza:
Ez érdekes cikk a témához:
Tehát nem esélytelen egyáltalán, már ha veszel szelvényt. Csak éppen picike az esély. Nagyon picike.
13/27 anonim válasza:
nekem ne ajándékot adj hanem legalább 100 millió forintot..mondjuk ez is tekinthető ajándéknak:D
14/27 anonim válasza:
Igen, diktálom a számokat, most jöttem vissza 1 napot az időben. Tehát a holnapi nyerőszámok: 13, 17, 33, 49, 84
16/27 anonim válasza:
Nem fogsz, mert elloptam a nyerö szelvényed.
17/27 Napkiraly válasza:
esélytelen vagy, nem lehet nyerni, de ezt már kifejtettem miért. Annak a pénznek van gazdája.
19/27 anonim válasza:
Napkirály! Ne konteózz! Nekem volt ismerősöm a SZJRT-nél, és nagyon sokat beszélgettem vele, kérdezősködtem, stb, és ahogy ő elmesélte bennfentesként, kizárt a csalás! Tehát ha a számaidat kihúzzák, akkor a lóvé a tied.
20/27 anonim válasza:
Én fogom megnyerni, sorry :D :D :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!