Ha tegyük fel nyerek a zöldkártya lottón, akkor kb mennyi ideig tart, hogy mindent leellenőrizzenek, és a papírjaim elkészüljenek? Ha jól tudom elég komolyan lecsekkolják az embert ilyenkor! Szóval a sorsolás és az utazás között mennyi idő telik el?
Sziasztok! Azt is elfogadják, ha valakitől ezt a pénzt ajándékba kapom mondjuk a családomtól? Én is jelentkeztem, de ennyi pénzem nem lesz, viszont a családunk gazdag, el tudnának tartani ott kint is. Szóval ez így megfelelne?
Viszont kint él egy távoli rokon, ha ő ír valamit, hogy segít anyagilag ha megszorulok, az is elég nekik?
Vagy az ha megpróbálok itthonról jelentkezni ottani állásra, és megígérem, hogy minél hamarabb munkába állok?
"Azt is elfogadják, ha valakitől ezt a pénzt ajándékba kapom mondjuk a családomtól?"
Legújabb információim szerint, a terrorizmustól való félelem miatt, a pénz eredetét is igazolni kell.
"Én is jelentkeztem, de ennyi pénzem nem lesz, viszont a családunk gazdag, el tudnának tartani ott kint is. Szóval ez így megfelelne?"
"Viszont kint él egy távoli rokon, ha ő ír valamit, hogy segít anyagilag ha megszorulok, az is elég nekik?"
Igen, nyilatkozatban kell vállalniuk azt, hogy 3 éven keresztül vállalnak érted pénzügyi kezességet, azaz ez idő alatt semmilyen támogatást, segélyt nem vehetsz igénybe.
"Vagy az ha megpróbálok itthonról jelentkezni ottani állásra, és megígérem, hogy minél hamarabb munkába állok?"
Ez nem így működik, hogy ígérgetsz! Mielőtt beengednének az országba, azelőtt kell bizonyítanod, hogy nem leszel az ország terhére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!