Hogy lehet, hogy mindig nyerek? Ezt már nem hiszem el,2012 első percében már nyertem!
Tavaly 5000 Ft vásárlási utalványt, egy doboz milka bonbont, egy naptárat, egy 6000-ft-os övet, és egy 360 ezres új biciklit.
IDÉN, 2012-ben már az év első percében engem sorsolt ki a gép, és egy 10.000 Tf-os vásárlási utalványt nyertem!! Nem hiszem el egyszerűen, hogy lehetséges ez??
Nem egyenletesen oszlanak el a dolgok (emberek, esemenyek) a vilagban. Minel tobbszor nyersz, annal nagyobb a valoszinusege, hogy megint fogsz.
Nagymamám ugy szokta mondani: a kutya is oda szarik, ahol már van.
"örülj neki...mer még visszafordulhat a szerncséd.. :D"
Az a szabály, hogy amit kapsz, nem csak magadnak kapod: egy részét vissza kell adnod a kozossegnek. Pl. ha rajossz, hogy min mult, hogy mindig nyersz, akkor azt a tudast kell megosztanod masokkal. Ha pedig sokat nyersz, akkor a nyeremeny egy részét kell adnod más(ok)nak. Pl. ha most 10 EFt-ot nyertél, akkor néhány bonbont is vegyél, amit elajándékozol: igy tudod életben tartani, hoytg mindig nyerj - továbbra is. "Mert ez a törvény.":) Ahogy a Mester mondta volt.:)
Most pl. az örömödet osztottad meg a többiekkel, szóval jól csinálod!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!