Hogy lehet, hogy mindig nyerek? Ezt már nem hiszem el,2012 első percében már nyertem!
Tavaly 5000 Ft vásárlási utalványt, egy doboz milka bonbont, egy naptárat, egy 6000-ft-os övet, és egy 360 ezres új biciklit.
IDÉN, 2012-ben már az év első percében engem sorsolt ki a gép, és egy 10.000 Tf-os vásárlási utalványt nyertem!! Nem hiszem el egyszerűen, hogy lehetséges ez??
bicikli?
aztaaaaaaa
azt hol nyerted?
Igen van a háttér mögött valami. A gondolkodás módod áll a háttérben ha hiszed ha nem. Vagy tudatosan vagy tudatalatt.
Gratulálok hozzá :)
"vigyázat ám, a 90 %-a kamu nyeremény, sokan beleesnek a hibába és bedőlnek nekik, de én már annyiszor játszottam, hogy simán kiszűröm mi igazi és mi nem. :)"
Ezt hogy érted?
Megirod majd ide, ha olyan jatekot lasz facebookon vagy barhol, ami nem kamu es erdemes jatszani? Legyszi! Köszi elröe is!
(En azt hittem, mindegyik kamu a facebookon.)
Kerdesedre: azert, amit irtal, mert elhiszed magadrol. Mert müködik. Tapasztalod. Jol bejart utja van a nyeremenynek, ahogy az a nagymama is mondta a kutyasz@rral:))... Volt egy ismerösöm, aki szinten allandoan nyert. Egymas utan a nagynyeremenyeket (teve, szobabutor...stb). Lottot sosem adott fel, azt mondta, ez nem erdekli, mintha nem lenne ra szüksege, ezeket mind rejtvenyeken nyerte. Hozzateszem, hogy neki csak egy laba volt, es a közhiedelemben, regi babonak között van egy olyan, hogy akitöl az Isten elvett, azt ilyen modon adja vissza - igy feltetelezem, ezzel a hittel egy egesz falu tamogatta energetikailag, es talan maga is igy gondolta. (?)
Tovabbi sikereket! KIvanom, hogy nyerd meg azt, ami a szived legnagyobb vagya, ami igazan boldogga tesz es elöbbre visz!!!
"egy csomó kamu oldal van, ami kamu nyereményeket hirdet, ha valamit lájkolsz nekik. Általában IPhone-t lehet nyerni, de van még számtalan. ("NYERJ EGY IPHONET!"-ha ilyennel találkozol, biztos hogy nem valódi)"
Mit ertsek az alatt, hogy nem valódi? Nem sorsolnak ki semmit?
És honnan ismered ezt fel?
Ez a sielos jo tipp, koszi, csak en nem szeretnék sielni menni.:)
Belepojegyeket szeretnék inkabb nyerni szinhazba, rock-koncertre, tanfolyamokra.:) Olyat tudsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!