Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Nektek be szokott jönni a...

Nektek be szokott jönni a rossz előérzet?

Figyelt kérdés

mert 1-2 hete kb elég rossz előérzetem van a hétvégi bulival kapcs. pedig szoktam járni, de most valahogy nagyon úgy érzem hogy nem kéne menni...nektek be szokott jönni az ilyen nagyon rossz előérzet?

(nekem volt olyan hogy bejött, de volt hogy nem akartam elmenni, és mégis jó volt...)

2011. dec. 22. 22:57
 1/9 anonim ***** válasza:
50% az esélye. vagy bejön, vagy nem:D
2011. dec. 22. 22:58
 2/9 A kérdező kommentje:
ajjh :D
2011. dec. 22. 23:04
 3/9 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon sokszor. Anyám el akart menni most külföldre és nagyon rossz érzés fogott el ezzel kapcsolatban. Mondtam is neki, hogy ne menjen, aztán szerencsére magától meghiúsult az út. Sokszor vannak rossz megérzéseim. Én a helyedben nem mennék.
2011. dec. 22. 23:05
 4/9 Pineapple98 válasza:
Nekem is sokszor szokott, és nem mindig teljesedik be. Sztem ne menj el, bár te tudod.
2011. dec. 23. 13:41
 5/9 A kérdező kommentje:

na hát.. elmentem és jobb volt a buli mint szokott :)

akkor ezek szerint nem jók a megérzéseim :D

2011. dec. 25. 15:50
 6/9 anonim válasza:
majd máskor jössz rá a válaszra és utólag tudod meg mi volt amit előre éreztél , pl. összefutottál volna valakivel vagy észreveszed elhagytál valamit ami emlék valakitől , apróság.
2011. dec. 26. 20:52
 7/9 A kérdező kommentje:
hát igen, a méltóságomat elvesztettem -ismét :)
2011. dec. 26. 21:10
 8/9 anonim ***** válasza:
Hányás, másnaposság előtt mindig.
2011. dec. 29. 14:20
 9/9 anonim ***** válasza:
nekem általában mindig bejönnek a megérzéseim
2011. dec. 29. 14:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!