Kb. 2 hete szeretkeztünk a párommal megszakításos védekezéssel. Rá kb. 4-5 napra volt a peteérésem. Már 5 napja furán érzem magam, mellfeszülés, émelygés, rossz előérzet(ez már lehet a pániktól van). Mennyi az esélye a terhességnek?
Szerintem nem vagy terhes, de ezt sose lehet tudni!
Nekem a menszesz elötti napokban is szokott terhességhez hasonló tünetem lenni, de a pániktól meg aztán biztosan produkálhatsz ilyeneket. Szerinten két-három nap mulva csinálj még egy tesztet, ha negatív, akkor megnyugodhatsz.
De miért így szexeltek??? Nem lenne egyszerűbb gumival vagy gyógyszerrel? Vagy babát szeretnétek? Mert akkor nem lényeg, de legalább nem stresszelnél most sem, hogy vajon terhes vagy-e vagy sem.
Amúgy meg 2 hét az semmi, a szervezetnek idő kell, hogy kellő mennyiségű hcg-t termeljen amit a teszt kimutat. Várj még vagy 2 hetet a teszttel, akkor már tuti eredményt mutat.
Köszönöm a válaszokat! Tuti, hogy peteérés előtt szexeltünk!
Én sem vagyok odáig ezért a módszerért, de a barátom nem hajlandó gumit használni. És a fogamzásgátlómat sem fizeti ki, nekem pedig nincs pénzem rá, mert munkanélküli vagyok:( De remélem most ő is megijedt, bár ezt nem látom rajta, azt hajtja, hogy úgysem vagyok az:S és tök nyugodtan fekszik tovább. De nagyon remélem, hogy legalább azt látja, hogy én min megyek keresztül és veszi a fáradtságot és felveszi a gumit...
Ne haragudj, de jó tahó a párod...én biztos megkérdezném, hogy a gyógyszert fizeti, vagy a baba költségeit...esetleg egy abortuszt???
Az ilyentől nagyon dühös tudok lenni! Mikor nem érdekli a pasit, hogy min megy keresztül a nő...végülis nem az ő nyakán maradna a gyerek... ... ...
A másik dolog: te miért mész bele így a szexbe?
Ha nincs gumi, se gyógyszer, vigyél be egy neilon zacsit, hogy ezt húzza fel, különben bajok lesznek! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!