Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Szerintetek eljön a világvége...

Szerintetek eljön a világvége 2012 12 21-én?

Figyelt kérdés
2011. okt. 8. 15:02
1 2 3 4 5 6 7
 51/64 anonim válasza:
Tegnapra(2011 október 21) is valami rádiós prédikátor Amerikában halált jósolt az egész világra hogy mindenki összeesik és szépen meghal.Ezt már májusra is jósolta akkor sem jött össze meg mér volt 1971-re is valami jósolva az sem jött be.Szóval ez most az aktuális világvége:D.Természetesen nem hiszek benne.
2011. okt. 22. 17:01
 52/64 Elsa ***** válasza:
42%

Még egyszer elmondom röviden:

nem holmi rádiós prédikátorok feltűnési viszketegségeire kell figyelnünk, hanem a Bibliában leírtakra. Eddig még MINDEN próféciája beteljesedett, s ezután is be fog teljesedni.

Ha Isten Beszédének és Fiának nem hisznek az emberek, akkor kinek???

Nem mondákra, mesékre és kitalációkra kell figyelnünk, hanem :

Isten Beszédére.

Ezért linkeltem be feljebb, amit linkeltem, de úgy látom, a lustaság nagy úr... A következményekkel azonban mindenkinek magának kell számolnia.

Térjetek meg !

Szeretettel:

Elza

2011. okt. 23. 08:48
 53/64 anonim válasza:
Nem a lustaság, hanem a józan ész. Hívő vagyok, de ez valami szektás marhaság...
2011. okt. 23. 12:37
 54/64 Tom Benko ***** válasza:
Elsa: Bizonyítsd be!
2011. okt. 23. 23:24
 55/64 Elsa ***** válasza:

Tom Benko, olvasd el és térj meg !

:)

Minden jót mindenkinek, a dolgaim elszólítanak...

2011. okt. 24. 07:20
 56/64 Tom Benko ***** válasza:
Elsa: Most is olvasom. Hol vannak a beteljesedett próféciák?
2011. okt. 24. 22:36
 57/64 anonim ***** válasza:
Sehol.
2011. okt. 25. 18:37
 58/64 anonim ***** válasza:
Magyarországra már karácsony környékén elfog jönni (államcsőd formájában).
2011. nov. 7. 13:05
 59/64 anonim ***** válasza:
Előző vagyok. A vallási fanatikusoknak üzenem, hogy mindig voltak az emberiség történetében istenek és mindig voltak próféciák. Jézus meg Jahve előtt is voltak istenek, és utána is lettek. Mindenki mindig megjósolta a világ végét, ez nem újdonság az ábrahámita vallásokban sem. Az efféle bibliai szövegeknek meg prófétáknak senki ne higgyen, mindenki gondolkozzon kicsit a józan eszével!
2011. nov. 7. 13:08
 60/64 anonim ***** válasza:

Noh ezzel a világvége marhasággal már kicsit kezd tele lenni a lúdlábam,de tegyük fel hogy valami közeledik.

2010.januárjában a SETI fórumján kiraktak egy hírt amit azóta a NASA is igazolt.

3 ismeretlen objektum közeledik a bolygónk felé,3 különböző vonalon.Jelenleg nem tudnak róla semmi pontosat,de még pontatlant sem.

Erre a hírre,elindult egy olyan hír,amit állítólag egy volt SETI-s munkatárs szivárogtatott ki,hogy valójában a NASA már felfedezte hogy nem ismeretlen objektumokról van szó,hanem három űrhajó közeledik a föld felé.

Az első számítások alapján 2013 márciusára mondták az ideérkezésüket,de mivel már elérték a Plútó bolygót,és a megfigyelések alapján pontosabban tudták kiszámolni az objektumok sebességét,és a legutolsó számítás 2012 decembere körüli időpontra esik.

Állítólag az egyik objektum 240 km hosszúsággal rendelkezik.

A SETI honlapján vannak róluk képek is,persze ebből egy átlagember semmilyen űrhajó formát nem tud kivenni.

Ha már itt az előzőekben a Bibliát emlegették,aminek szerintem semmi köze nincs ehhez,akkor énis mondanék pár ilyen rémisztő dolgot.

Ha valakit kicsit ismeri Nostradamust,az biztosan olvasott a 2011-2012-re megjósolt apokaliptikus háborújáról.Mert állítólag hatalmas háború tör ki a földön,amiben a föld lakosságának 80%-ka elpusztul a maradék ""meghajol az új isten előtt"" ez egy idézet tőle.

A Majákat nem nagyon ismerem,de a naptárjuk idáig szól,bár nem nagyon hiszem hogy több ezerév távolságából,megtudtak volna jósolni egy ilyen dolgot.Bár annyit tudok hogy csillagászatban nagyon nagyok voltak.

Nah akkor lehet gondolkodni.Azt mondjuk biztosra mondhatom hogy a következő év nagyon izgalmas lesz,főleg ha a svájci frank még feljebb megy....:-(

2011. nov. 7. 22:47
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!