Szerintetek eljön a világvége 2012 12 21-én?
Még egyszer elmondom röviden:
nem holmi rádiós prédikátorok feltűnési viszketegségeire kell figyelnünk, hanem a Bibliában leírtakra. Eddig még MINDEN próféciája beteljesedett, s ezután is be fog teljesedni.
Ha Isten Beszédének és Fiának nem hisznek az emberek, akkor kinek???
Nem mondákra, mesékre és kitalációkra kell figyelnünk, hanem :
Isten Beszédére.
Ezért linkeltem be feljebb, amit linkeltem, de úgy látom, a lustaság nagy úr... A következményekkel azonban mindenkinek magának kell számolnia.
Térjetek meg !
Szeretettel:
Elza
Tom Benko, olvasd el és térj meg !
:)
Minden jót mindenkinek, a dolgaim elszólítanak...
Noh ezzel a világvége marhasággal már kicsit kezd tele lenni a lúdlábam,de tegyük fel hogy valami közeledik.
2010.januárjában a SETI fórumján kiraktak egy hírt amit azóta a NASA is igazolt.
3 ismeretlen objektum közeledik a bolygónk felé,3 különböző vonalon.Jelenleg nem tudnak róla semmi pontosat,de még pontatlant sem.
Erre a hírre,elindult egy olyan hír,amit állítólag egy volt SETI-s munkatárs szivárogtatott ki,hogy valójában a NASA már felfedezte hogy nem ismeretlen objektumokról van szó,hanem három űrhajó közeledik a föld felé.
Az első számítások alapján 2013 márciusára mondták az ideérkezésüket,de mivel már elérték a Plútó bolygót,és a megfigyelések alapján pontosabban tudták kiszámolni az objektumok sebességét,és a legutolsó számítás 2012 decembere körüli időpontra esik.
Állítólag az egyik objektum 240 km hosszúsággal rendelkezik.
A SETI honlapján vannak róluk képek is,persze ebből egy átlagember semmilyen űrhajó formát nem tud kivenni.
Ha már itt az előzőekben a Bibliát emlegették,aminek szerintem semmi köze nincs ehhez,akkor énis mondanék pár ilyen rémisztő dolgot.
Ha valakit kicsit ismeri Nostradamust,az biztosan olvasott a 2011-2012-re megjósolt apokaliptikus háborújáról.Mert állítólag hatalmas háború tör ki a földön,amiben a föld lakosságának 80%-ka elpusztul a maradék ""meghajol az új isten előtt"" ez egy idézet tőle.
A Majákat nem nagyon ismerem,de a naptárjuk idáig szól,bár nem nagyon hiszem hogy több ezerév távolságából,megtudtak volna jósolni egy ilyen dolgot.Bár annyit tudok hogy csillagászatban nagyon nagyok voltak.
Nah akkor lehet gondolkodni.Azt mondjuk biztosra mondhatom hogy a következő év nagyon izgalmas lesz,főleg ha a svájci frank még feljebb megy....:-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!