Szerintetek eljön a világvége 2012 12 21-én?
Garantálom hogy nem lesz világvége. Ahogy 2000-ben sem volt.
Tudom, mert a hangok megmondták.
De most komolyan: a Maja naptárra hivatkozva találták ki ezt az egész világvége ijesztgetést. Kevesen tudják hogy a maják valójában csak elkezdtek egy újabb naptárt készíteni, ami még több ezer évig ki van számolva mostantól.
Szóval a maják sem gondolták hogy világvége lesz, csak egy új korszak.
Nem írtátok el? 2012.12.12 ? Üdv!
:-)
Annak a két fiatalnak akik ott haltak meg a saját kocsijukba, azoknak most van világvége.
Ne filózzatok ezen, mert magával tud ragadni a gondolat és sok őrült, sokmindenre képes.
Ne is beszélj róla.
Maják ide, Maják oda, másképpen látták a világot és másképpen számolták az éveket.
Én nem hiszek benne.
Most ültettem egy diófa csemetét.
Ti is ültessetek egy-egy fát a számolgatás helyett.
Nem, csak az IPv4 címek fogynak el. Ez komoly dolog, mert ha a bankok és egyéb pénzintézetek nem állnak át addig, akkor néhány banknak vagy pénzintézetnek nem lesz élő hálózati kapcsolata, ami viszont elég kellemetlen válságot eredményezhet.
Amúgy továbbra sem tudom, mi a nyavalya baj van pont ezzel a kommenttel.
Annyira komolyan veszik ezt a feltevést,hogy 2012-re eljő a világvége.Ez a gyakorlatban lehetetlen,hogy egy év leforgása alatt,a teljes emberiségre kiható pusztítás taroljon végig a földön.Lehetetlen.A Majáknak valóban volt egy naptárja,és röhej hogy mindenki ezt a naptárt emlegeti.Azt senki sem vizsgálgatja,hogy a a bolygónk maga is ÉLŐLÉNY!Itt nem a Majáktól,hanem inkább a saját bolygónktól kell félni.Sok-sok sok éve pusztítjuk a földünket,és az anyatermészet hamarosan megálljt fog parancsolni.Látta valaki az Esemény című filmet.Nah én valami ilyenre számítok.Mert ha valaki figyelgeti néha a természeti kataszrófákról szóló híreket,minden héten van valahol egy nagyobb természeti csapás,a földön élő méhek száma az elmúlt 3 évben 40%-kal megcsappant,és folyamatosan pusztulnak.És ugye ha a méhek nincsenek semmi sincs.A növények,fák elpusztulnak,és ha ezek nincsenek,az oxigén összetétele mérgeződik,a bolygón.Ezen felül,ha nincsenek növények pusztulnak az állatok,egyre kevesebben lesznek,és nekünk egyre kevesebb hús jut.Folytassam.A globális felmelegedés már most túlságosan komoly problémát okoz,földünk éghajlatába,évente 1-1,5 fokot emelkedik az átlaghőmérséklet,és ez mit jelent?!Vagy miért baj?!Nem nem azért mert megsülünk,hanem azért mert fölydünk legnagyobb víztartaléka az Antarktiszi gleccserekben rejtőzik,amiknek sajnos elég nagy része már elolvadt a folyamatos felmelegedés miatt,és folyamatosan olvad.Ha ezek eltűnnek,akor nagyon nagy baj lesz.A NASA nem hiába kutat víz után a bolygón kívül.Lemerem fogadni,hogy az ottani tudósok,már előre kiszámították,hogy a sarki gleccserek,mikor mondják fel teljesen az unalmast.Mivel gondoljunk csak bele,ha nincs víz semmi sincs,NINCS ÉLET.
Nah röviden lezárva,én valamilyen olyan természeti károsodásra gondolok 2012-ben ami visszafordíthatatlanul a véghez vezeti az emberi fajt.Ami hangsúlyozom nem azt jelenti,hogy 1-2 éven belül kipusztulunk.
Ennyi!
Ma 00:02-nek: Téynleg? Élőlény? Hol van rá a bizonyíték?
Egyébként a felmelegedés valóban probléma, de nem azért, amiért gondolod.
A tudósok meg azért kutatnak a víz után, mert ahol víz van, ott talán élet is van. Hátha sikerül felfedezni a földön kívüli életet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!