Akik elhiszik 2012-es világvégét, azok tényleg úgy élnek mintha bő másfél évük lesz hátra?
Figyelt kérdés
2011. márc. 17. 18:47
11/14 anonim válasza:
Mindenesetre én nem hiszek ezekben! 2006-ra meg 2008-ra is bejósolták a világvégét, de mégsem lett belőle semmi! Mindenesetre én 2012 December 22. én szeretném az időmet azzal tölteni, hogy a 2012 címü filmet megnézem!
12/14 anonim válasza:
Én azt is hallottam, hogy nem lesz 2013 mert a maják naptára újra fog indulni! Tehát 2012 december 31. után nem 2013 január 1-je fog jönni hanem 0001.01.01! Ennyi! De az is lehet, hogy amikor a maják naptára újraindul, átlépünk egy másik dimensióba, vagy civilizációba!
13/14 anonim válasza:
Másik elmélet! Az emberek el fogják szívni a föld energiáját, és vissza fogunk fejlődni, mint a parasztok, csak kicsit modernebb tudománnyal! Meg az ember nem fog keresztbe körbe kasba utazni a világban mint most!
14/14 anonim válasza:
Nem. Én nem fogok megdögleni, csak mindenki más. Én öngyilkos leszek. (Szeritem még előtte.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!