Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Ha szeretnél kártyát vetetni,...

Ha szeretnél kártyát vetetni, tedd fel a kérdésedet. Csak egy dologról kérdezz Szeretnéd?

Figyelt kérdés
2011. febr. 28. 16:13
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/82 anonim ***** válasza:

Szeretnék én is élni a lehetőséggel, amit előre is köszönök. Kicsit bajban érzem magam, mert a vőlegényemről, akivel csak 2 hónapja vagyunk jegyesek, sok rossz "pletykát" hallok mostanában. Nem tudom, hogy ezt egy rosszakarónk terjeszti, vagy valóban megcsal engem. Tőle még nem mertem megkérdezni, de szeretném ezt a kérdést tisztázni, mert nagyon nyugtalanít.

Köszönöm szépen, ha tud az én kérdésemmel is foglalkozni.

2011. márc. 2. 09:43
 52/82 anonim válasza:

Sikerül e megtalálnom álmaim állását? Be tudom e bizonyítani, hogy értek a szakmámhoz?

Köszönöm a választ!!!:)

2011. márc. 2. 11:58
 53/82 anonim ***** válasza:

Nagyi üzeni, hogy ne írjatok többet, mert nincs gépközelben.

Sziasztok

2011. márc. 2. 17:38
 54/82 A kérdező kommentje:
Ez csak egy rosszindulatú pletyka . Ne törődj vele. Valaki azt szeretné, ha ez a kapcsolat szétmenne. Állj ki mellette, ne hagyd, hogy bepiszkolják.
2011. márc. 3. 06:45
 55/82 A kérdező kommentje:
Megtalálod, de ez még várat magára. Először szedd össze magadat. Elkeseredett rossz hangulatú embert nem vesznek fel sehová.Légy optimista, és ne kapkodj. Nem kell mindig mindenben igazad legyen. Olyan hamar felcsattansz. Nyár elejére sikerülni fog, de csak akkor, ha egy kicsit lehiggadsz. Az önsajnálat nem vezet sehová.
2011. márc. 3. 06:50
 56/82 A kérdező kommentje:
Most elhagyom az oldalt, gondolom ennyi elég volt belőlem . Legyetek optimisták, ha bajban vagytok, ne azzal foglalkozzatok, hogy milyen gonosz a világ, hanem azzal, hogy megtaláljátok a kivezető utat. Hibáitokból tanuljatok, és lépjetek tovább.
2011. márc. 3. 06:52
 57/82 anonim ***** válasza:

Oh, kérdező, köszöm a választ, megnyugodtam, hogy nem csal meg a vőlegényem.

Azért csak kiegészítésként hozzáteszem, hogy sem nincs vőlegényem, sem nem vagyok nő és semmiféle pletyka nincs a héttérben.

Ebből is látszik, hogy nem igaz egy kicsit sem a kártyajóslás.

Ha figyelembe vesszük, hogy 4 el ezelött valakinek még tanácsot is adott, ( ne legyen szex, mert az árthat ababának) kijelenthető, hogy egy rosszindulatú csalásról van itt szó, amivel egyébként hiszékeny emberek életébe jelentősen bele lehet avatkozni.

szégyelje magát, mint ahogy akik ilyen baromságnak bedőlnek nézzenek magukba, hogy minden szart elhisznek.

ócska csaló vagy kérdező szerintem

2011. márc. 3. 10:16
 58/82 A kérdező kommentje:
Gondoltam, hogy te voltál, jól szórakozol? és elhiszed, hogy abszolúte nem érdekel, hogy te mit tartasz rólam? De úgy látszik neked konfliktusod van magaddal, meg a környezeteddel is, mert a gőzt itt engeded ki. Gondolod a többi kíváncsi a fröcsögésedre? Már írtam, hogy szállj le rólam inkább a saját lelkivilágoddal foglalkozzál. Elég zavaros
2011. márc. 3. 14:10
 59/82 anonim válasza:
a tegnapelötti 20,52-es vagyok miért nem válaszoltál?
2011. márc. 3. 14:16
 60/82 anonim válasza:
én is szeretnék egyet kérdezni: mit várhatok a szerelem terén? lesz a közeljövőben komolyabb kapcsolatom? van valaki, akinek tetszem? előre is köszönöm a választ
2011. márc. 3. 16:58
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!