Ha szeretnél kártyát vetetni, tedd fel a kérdésedet. Csak egy dologról kérdezz Szeretnéd?
Szeretnék én is élni a lehetőséggel, amit előre is köszönök. Kicsit bajban érzem magam, mert a vőlegényemről, akivel csak 2 hónapja vagyunk jegyesek, sok rossz "pletykát" hallok mostanában. Nem tudom, hogy ezt egy rosszakarónk terjeszti, vagy valóban megcsal engem. Tőle még nem mertem megkérdezni, de szeretném ezt a kérdést tisztázni, mert nagyon nyugtalanít.
Köszönöm szépen, ha tud az én kérdésemmel is foglalkozni.
Sikerül e megtalálnom álmaim állását? Be tudom e bizonyítani, hogy értek a szakmámhoz?
Köszönöm a választ!!!:)
Nagyi üzeni, hogy ne írjatok többet, mert nincs gépközelben.
Sziasztok
Oh, kérdező, köszöm a választ, megnyugodtam, hogy nem csal meg a vőlegényem.
Azért csak kiegészítésként hozzáteszem, hogy sem nincs vőlegényem, sem nem vagyok nő és semmiféle pletyka nincs a héttérben.
Ebből is látszik, hogy nem igaz egy kicsit sem a kártyajóslás.
Ha figyelembe vesszük, hogy 4 el ezelött valakinek még tanácsot is adott, ( ne legyen szex, mert az árthat ababának) kijelenthető, hogy egy rosszindulatú csalásról van itt szó, amivel egyébként hiszékeny emberek életébe jelentősen bele lehet avatkozni.
szégyelje magát, mint ahogy akik ilyen baromságnak bedőlnek nézzenek magukba, hogy minden szart elhisznek.
ócska csaló vagy kérdező szerintem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!