Ha szeretnél kártyát vetetni, tedd fel a kérdésedet. Csak egy dologról kérdezz Szeretnéd?
Figyelt kérdés
2011. febr. 28. 16:13
41/82 anonim válasza:
Én csak 1 kérdést teszek fel..Hány éves vagyok?
42/82 anonim válasza:
21,45 vagyok
Hölgyem!
Ha a feleségem év végén egy babával ajándékozz meg akkor valószínű,hogy megcsalt,és más gyerekét akarja a nyakamba sózni,és ez válóperrel járna.Ugyanis 2 éve Vasectomián estem át..
Boldog házasságban élek,így nem hiszem,hogy karácsonyra egy újszülötett kapnék..:)
43/82 A kérdező kommentje:
10,46 csak a horoszkópból lehet megállapítani, hogy kinek mi az életfeladata. De ha bele gondolsz, amit nagyon nem szeretel, vagy úgy érzed ez a kereszted abból tudni fogod, hogy mi az életfeladatod. Pl. ha ha olyan életpályára kényszerített a sors, amit nagyon nem akarsz vállalni, hát az a te karmád életfeladatod
2011. márc. 1. 12:40
44/82 A kérdező kommentje:
21,45 mond leszállnál rólam? Az a csaló, aki nem ért hozzá és pénzt kér érte. Szeretném ha mással szórakoznál. Vagy kapd a kezedbe
2011. márc. 1. 12:42
45/82 anonim válasza:
Mikor kapok állást? Nagyon-nagyon fontos lenne, hogy válaszolj!!! Köszi szépen!
46/82 anonim válasza:
17:24-es vagyok
Tényleg visszahúzódó típus vagyok, nagyon meglepődtem, amikor láttam a válaszod, nagy hatással voltál rám.
Mintha csak olvasnád a gondolataimat, érzelmeimet. :)
Köszönöm!
47/82 anonim válasza:
az idén sikerul teherbe esnem,ha nem akkor mikor?
48/82 anonim válasza:
a 20,52 vagyok bocsánat 256 éves vagyok házasságban élek már 7 éve
50/82 anonim válasza:
Azt szeretném megtudni, hogy alakul a házasságom? Van-e együtt közös jövőnk még?
Köszönöm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!