Ha szeretnél kártyát vetetni, tedd fel a kérdésedet. Csak egy dologról kérdezz Szeretnéd?
Figyelt kérdés
2011. febr. 28. 16:13
12/82 anonim válasza:
Ez tetszik, én is kérdezek.:)
Én az idei évemről kérdeznék, hogy mi vár rám?(minden téren, ez így csak 1 kérdés!:D)
13/82 anonim válasza:
Szia!
Van egy srác aki régóta tetszik nekem és sokat gondolok rá.
Az érzésein nem tudok eligazodni. Te hogy látod, barátként tekint rám vagy esetleg több is lehetne belőle?
14/82 anonim válasza:
Ma derült ki, hogy hármas ikreket várok. Minden rendben lesz a terhességgel? Hány babát látsz megszületni?
15/82 anonim válasza:
Üdv:
Én is szeretnénk egy dologról kérdezni!
16 éves vagyok küzdősportott űzök már néhány éve 1-éve keztdem a versenyékre való járást,és a kérdésem hogy a jövőben mit várhattok? Milyen sikereim lesznek?
Leszek-e egyszer nagy harcos mint pl:Scott Adkins,vagy Dolph Lundgren?
Köszönöm a segítségedet előre is.
16/82 anonim válasza:
Harcművészetek terén lesz sikerem? Meg tudom majd védeni magamat az utcán?
17/82 anonim válasza:
Hétvégén megyek bulizni, hány ezret fogok elinni?
mert akkor úgy spórolok.
18/82 A kérdező kommentje:
17,12-kor feltett kérdésre: Kb fél év múlva valami lesz ebből a kívánságból Bár meg kell mondanom, hogy az illetőre más is igényt tart. Úgymond meg kell küzdened érte.
2011. febr. 28. 19:42
19/82 A kérdező kommentje:
17,24kor feltett kérdés. Nem kell elhúzódni a nőktől, nem harapnak Most még várnod kell bár lesz olyan, hogy csak te leszel szerelmes, és ha akkor emlékszel még erre a kártyavetésre , hamar megbékélsz és nem esel önsajnálatba, mert év vége felé megtalálod azt a lányt aki viszonozni fogja érzéseidet Sok siker
2011. febr. 28. 19:49
20/82 A kérdező kommentje:
Jaj kihagytam, aki azt kérdezte: nem én vagyok a tisztán látó? Nem :)én csak az asztrológiához értek és a kártya vetéshez
2011. febr. 28. 19:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!