Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Az ingának a valóság alapja?

Az ingának a valóság alapja?

Figyelt kérdés

sziasztok.

Én úgy tudom hogy úgy is lehet ingázni ,hogy Pl.:egy gyűrüt vagy egy tűt rákötünk egy fonalra és az ütőerünk fölé tartjuk és földesszük a kérdést és az igen-nem válaszoknak is van egy-egy járásiránya-. ha jól emlékszem ha egyenesen megy :nem ha pedig függőleges akkor igen.

Namost az lenne a kérdésem , hogy ennek van vagy nincs valami valóság alapja ? Ti hogy vagytok ezzel ?

2011. febr. 2. 16:43
1 2 3
 21/27 anonim válasza:

18:52

NE MÁR!!!!!!!!!!!!!!

:-)))))))))))))))Csak amit irtam azt tuti,és azért irtam:-))))

2011. febr. 4. 19:08
 22/27 BlackSword ***** válasza:

Ugyan már... A borítékos példád nem jó... Vagyis csak arra jó, hogy az inga akkor jelez ha Te mozgatod... És mivel Te magad írtad az "X"-et a borítékra, így ha megfordítod mindet, akkor is tudod hogy melyíken van... Sasját magad saját magadat nem tudod átverni...

Szóval ne álltass itt senkit...

2011. febr. 4. 19:34
 23/27 anonim válasza:

én nem álltatok senkit,próbld ki.

Én sem tudom hol az x ,mivel összekeverem!

2011. febr. 4. 19:49
 24/27 BlackSword ***** válasza:
Ugyan már... Ezzel most kit akarsz meghatni??? Nem tudod... Akkor sürgősen mennj el egy idegsebészhez, mert nagy gondok vannak a látóidegeddel... Ez olyan, mint az itt a piros hol a piros... Magadat nem tudod átverni... Hidd már el... Lehetetlen...
2011. febr. 4. 19:56
 25/27 BlackSword ***** válasza:
Akkor szerintem ezt az önátveréses témát le is zárhatjuk... Boszi bemondta az unalmast... De hát ki gondolta volna??? :P
2011. febr. 4. 21:43
 26/27 anonim ***** válasza:
48%

Megégetni?

Előbb nézzük meg: ha szép, akkor inkább mást javasolnék.

Ingázni nem csak kézzel vagy lábbal lehet...

2011. febr. 5. 00:34
 27/27 anonim válasza:
Ne égessetek meg,SZÉP VAGYOK!!!!!!!!!!!
2011. febr. 6. 17:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!