Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Az ingának a valóság alapja?

Az ingának a valóság alapja?

Figyelt kérdés

sziasztok.

Én úgy tudom hogy úgy is lehet ingázni ,hogy Pl.:egy gyűrüt vagy egy tűt rákötünk egy fonalra és az ütőerünk fölé tartjuk és földesszük a kérdést és az igen-nem válaszoknak is van egy-egy járásiránya-. ha jól emlékszem ha egyenesen megy :nem ha pedig függőleges akkor igen.

Namost az lenne a kérdésem , hogy ennek van vagy nincs valami valóság alapja ? Ti hogy vagytok ezzel ?

2011. febr. 2. 16:43
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:

nagyon köszönöm a válaszokat (:

követni kezdem az utasításokat és így már biztosabb leszek a dolgokban

2011. febr. 2. 19:21
 12/27 anonim ***** válasza:
En is meg tesom is a terhesseg alatt a hasunk fole tettuk az ingat az ingat,hogy fiu vagy lany lesz. Mindkettonknek lanyt mutatott es lany is lett. En hiszek benne, mert igazat mutatott...
2011. febr. 2. 19:45
 13/27 BlackSword ***** válasza:
74%
Természetesen semmi valóságalapja sincsen... Ez ugyolyan, mint ebben a témában sok dogma... Az emberek nem önállóak, és függnek ettől is... Könnyebb azt mondani, hogy az inga azt mondta, mintsem vállalmák a tettük következményét... Ez a klasszikus gyáva ember mentalitása... Megerősítést vár, ahhoz hogy valamit tegyen...
2011. febr. 2. 21:03
 14/27 anonim ***** válasza:
58%

Az inga MINDIG a tudattalan vágyaid szerint mozog.

Öntudatlan módon TE mozgatod.

Ez a valóságalapja.

2011. febr. 3. 02:58
 15/27 anonim ***** válasza:
100%

Manapság is vannak nagyon tehetséges radiesztéták (régen varázsvesszős embereknek is hívták őket),akik egyszerű eszközök segítségével,mint például az inga, képesek megmutatni,hol található víz, fém,vagy bármi más a amit éppen keresnek, például a föld alatt.Sőt, még a helyszínre sem muszáj feltétlenül oda menniük,elég a kinyitott térkép felett ingázni és az inga így is megmutatja a vízlelő helyet.Ezen nincs mit cáfolni, mert ez tény, hogy ilyesmi létezik,persze nyilván ehhez is érzék, tehetség kell.És ez is azt bizonyítja ,hogy az ingát nem az ember vágyai mozgatják, hiszen ezekben az esetekben is, egyáltalán nem tudhatja az illető a tudatos elméjével, hol van a föld alatt a víz, az inga mégis pontos irányt mutat.

Van az a bizonyos egyetemes tudás, ami azt jelenti, hogy az ember tudatalattijában már eleve mindenről minden információ megvan.Az inga csupán segít ebből a nagy információ tömegből a felszínre hozni azt, amire épp szükségünk van.

Szkeptikusok lusták utánanézni a dolgoknak, mielőtt véleményt nyilvánítanának.A legegyszerűbb dolog cinikusan rávágni, hogy ilyesmi nem létezik.

2011. febr. 3. 13:23
 16/27 anonim válasza:
Tavaly mikor gyakorlaton voltam, mondtam oktatómnak meg gyaxitársamnak, hogy ingázok nekik. Kicsit nevetve fogadták, de hogy eloszlassam a kételyeiket, ők pont úgy ültek, hogy kiláttak a szemben lévő buszmegállóra, én meg nem. Mondtam nekik, tegyenek fel pár kérdést arról hogy mit látnak a buszmegállóban. Először megkérdeztem az ingát, hogy válaszol e nekem. Körbe lengett, hogy igen. Utána jött gyaxitársam meg oktatóm. Olyan kérdéseket tettek fel pl: 2 fiú áll a buszmegállóban? Erre kilengett hogy nem. Kérdezték hogy 2 lány, erre is kilengett. Utána azt kérdezték, hogy 1 lány és egy fiú? Erre kis körbe lengett. És tényleg így volt. Meg hogy kék kocsi állt meg? Kilengett hogy nem. Akkor zöld? És erre körbe lengett. De vagy 15 kérdést feltettek. És a durva, hogy mindegyikre helyesen válaszolt. Pedig azt sem mondhatták, hogy én lengetem, mert nem láttam mi volt kint. De a jövőt elég tévesen jósolta meg. A jelennél minden bejött. Szal nem tom.:D
2011. febr. 3. 21:24
 17/27 anonim válasza:

Tegyél le 3 db boritékot,az egyikre tegyél pici X jelet.

Forditsd fel,és kérdezd meg az ingát minden boritéknál ezen van az X!!!!

Megmondja melyiken van,ha jó az ingád!!!Betty-boszi

2011. febr. 4. 18:35
 18/27 anonim válasza:
100%

21:24 es

a gyermeked,amik vannak,vagyis amik lesznek azt a csuklódon tudod a legjobban megmondani!!!!

a saját gyűrűd,és hajad kell hozzá!!

Betty boszi.

10 éve jósolok,visszajáró vendégeim vannak,és nem 10.e ft okért csinálom:-))

Bármire válaszolok.

2011. febr. 4. 18:39
 19/27 anonim válasza:

a forrasztó pálcát sose használjátok,semmi körülmények között!!

Szellemeket idézel ahol csinálod,hiába csak azt néznéd hol van viz-ér a lakásba!!

Ezt felejtsd el.

Betty-boszi

2011. febr. 4. 18:42
 20/27 BlackSword ***** válasza:
0%
Boszorkány... Égessük meg!!!
2011. febr. 4. 18:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!