Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Az előfordulhat, hogy beteljes...

Az előfordulhat, hogy beteljesülnek a jóslatok, csak később, mint amikorra a jós mondja?

Figyelt kérdés

Az anyám nővérei néhány évente elmennek egy jósnőhöz, akiről úgy tartják, hogy valóban a jövőbe lát.

Sok dolgot jósolt már, a jelentősebbek meg is történtek, csak később, mint ahogyan datálta.

Megjövendölte a nagymamám halálát 1999-re, aki egy évvel később, 2000-ben sajnos meg is halt, erre senki nem számított volna. Egyik nagynénémnek jósolta, hogy lesz egy kapcsolata, ami csúnyán végződik, ez évek múlva történt meg. Több jóslat is volt, de ezekre emlékszem a korábbiak közül.

Anyámat is elrángatta a jóshoz a nagynéném pár éve (2007 végén). Ő sok konkrétumot hallott, többek között azt, hogy az akkori párommal szakítani fogunk nagy veszekedések közepette, hogy sírkövet fog csináltatni anyám (eszembe jutott, hogy csak nem meghal valaki), hogy az egyik lány unokatestvéremet csalja a férje és el fognak válni, hogy én külföldre megyek majd, sokáig nem fogok hinni abban, hogy találok valakit, de meglelem az igazi szerelmet, akivel gyerekeink is lesznek.

Anyám a következő évben valóban sírkövet csináltatott, mert szétfagyott, szétrepedezett a télen az egyik családtagunk sírja. Két év múlva, 2009-ben az egyik lány unokatestvérem férjéről kiderült, hogy már jó ideje szeretőt tart, el is váltak. Annak az évnek a végén pedig az akkori párom rossz természete és a családjának ármánykodása folytán nagy cirkuszolással váltunk el egymástól.

Nyitottságom ellenére szkeptikus voltam mindig is az ilyesmivel kapcsolatban, de a megtörtént események miatt arra gondoltam, hogy teszek egy próbát.

2010-ben nekem azt jósolta, hogy külföldre fogok menni, nyár végén találkozok majd az nagy szerelemmel, lesz két gyerek. Még semmi nem történt meg, talán visszatérek a szkepticizmusomhoz.

Direkt odafigyeltem, nem mondtam el semmit előre, az anyámra sem emlékezhetett, főleg nem pontosan arra, amit neki jósolt 3 éve. Talán én értettem félre és az a bizonyos nyár végi időpont ez évben lesz?

2011. jan. 23. 17:12
 1/10 emlya ***** válasza:

Ha az eddigi jóslatai is kétek, akkor ez miért ne késhetne? Én hiszek a jóslatokba, bár pontos időpontot szerintem nem lehet jósolni. tuti igaza lesz.

Sok sikert! =)

2011. jan. 23. 17:59
 2/10 anonim ***** válasza:

*jóslatokban.

Amúgy most ne haragudj, de miért jó ilyen hülye jóslatokat hallgatni? Soha nem értettem. Igaz, vagy nem igaz, fogalmam sincs. De mi van, ha azt jósolja, hogy fél év múlva meg fogsz halni? De tényleg, akkor mit csinálsz? Megőrülsz? Rettegve várod a halált? És valószínű, hogy aztán meg nem is lesz belőle semmi...

Tudod, van az a mondás: a tudatlanság áldás.

2011. jan. 23. 18:03
 3/10 A kérdező kommentje:

emlya: Köszönöm, rám férne a pozitív változás, de tudom, ezért tenni is kell.

Neked milyen tapasztalataid vannak?

Második: ahogy írtam szkeptikus voltam, de a tények elbizonytalanították a korábbi álláspontomat a jóslással kapcsolatban. Való igaz, paráztam, hogy megmondja mikor ér majd a végzet. Ha bejönnek a jóslatai, elkönyvelem létező, de megmagyarázhatatlan dolognak, mint például a gömbvillámot.

2011. jan. 23. 18:25
 4/10 emlya ***** válasza:

Nekem nagyon pozitív tapasztalataim vannak. Kártyával jósoltak nekem, és az volt az elő mondata, hogy én bizony szerelmes vagyok egy szőke hajú fiúba, aki miatt sokat sírtam. kirázott a hideg, mert ez pontosan így volt. De azt josólta, hogy hamarosan nagyon boldog leszek, meg, hogy jön egy sötét hajú fiú is, és nem tudja hogy melyikükkel leszek pontosan boldog, de boldog leszek.

A szőke fiúval sajnos semmi jó nem volt, mert csak szédített, de volt barátnője, aztán fél év múlva hirtelen elutaztunki Egyiptomba és ott megismertem egy sötét hajú, nagyon helyes fiút, akivel boldog voltam 1 hétig, aztán amikor hazajöttem, akkor is még együtt voltunk távkapcsolataban még 2 és fél hónapot, iszonyú boldog voltam vele, mert tudod nekem ő volt az első barátom, és tényleg nagyon jó volt, ogy valaki szeretett, de sajno a távolság miatt vége lett.

Egy kibabát, ha jól emlékszem, kislányt is jósolt nekem, de szerencsére ez még nem vált valóra.

Ezzel még nagyon ráérek.

21/L

2011. jan. 28. 16:50
 5/10 A kérdező kommentje:

emlya:

Valóban kísérteties, hogy úgy alakult, ahogyan jósolták neked.

De gondolom többet is jósolt neked.

Vagy csak ennyit?

Ha többet, akkor csak ez jött be, vagy a többi is?

Ne haragudj, hogy így faggatlak, csak érdekel a téma.

Merre lakik ez a jós? Ha hozzám elérhető közelségben, lehet, hogy elmennék hozzá, hátha mondana valami bíztatót.

2011. jan. 29. 12:38
 6/10 emlya ***** válasza:

Igazából csak ennyit mondott, de ehhez sem volt nagyon kedve, mert amugy a keresztanyukám és azt mondta, hogy amióta a faluban megjosólta egy néninek, hogy meg fog halni a férje, és ő tényleg meg is halt, őt kezték el hibáztatni, hogy boztos boszorkány, meg hogy megátkozta.

És mivel ő egy nagyon fiatalos, csinos, gazdag nő, azt mondta, hogy neki erre nincs szüksége, és többet senkinek sem fog jósolni.

De mivel én akkor nagyon szerelme voltam a szőke fiúba, nagyon kivánci voltam, hogy mi lesz, éw anyu vetette ki a kártyát, ő meg csak úgy főzés közben oda-oda pillantott.

És még így is bejött, amit jósolt. Durva!!!!

Amugy Tardoson lakik, de nem tőlem tudod.

2011. jan. 29. 13:14
 7/10 A kérdező kommentje:

emlya:

Nagyon meglepő az egész történet, az pedig szomorú, hogy a keresztmamádat okolták a sors miatt. A bácsinak ez volt a sorsa és ő csak látta.

Biztosan olvastad a hosszú írásomban, hogy a nagymamám halálát is megjósolta a jósnő, de eszünkbe sem jutott volna ezért hibáztatni bárkit is.

Tardos messze van tőlem és mivel amúgy sem jósol a keresztmamád ezért tárgytalan, de azért köszönöm, hogy leírtad.

Még egy kérdésem mégis lenne, nem emlékszel véletlenül, milyen kártya volt, amit vetett?

2011. jan. 29. 14:17
 8/10 emlya ***** válasza:

Igen, néha elég gonoszak tudnak lenni sajnos az emberek és én is sajnálom, hogy már nem jósol, mert tényleg volt hozzá tehetsége.

Amugy magyar kártyából is és tarott kátyából is tud jósolni.

Ha van még kérdésed irj nyugodtan, nagyon szivesen válaszolok.

És szívből kivánom, hogy minden bejöjjön, amit neked jósoltak.

2011. jan. 29. 19:57
 9/10 anonim válasza:
Anyukám munkatársa ˝jósnő˝ szeret kártyából jósolni, illetve szeretett, mert beváltak a jóslatok, és addig mindenki rettegett. Anyumnak azt mondta, h gyerekáldás lesz 3 hónapon belül. Anyu csak nézett, neki már nem lehetett gyereke. Másnap felhívott a nagynénim, h érkezik az unokaöcsim. Ez még jó jóslat volt. Aztán jött a köv: fél éven belül valaki hosszabb útra kell h menjen, ami halálos kimenetelű lesz. Kb egy hét múlva hívott szintén a nagynénim, h ki kell utazzon szerbiába. Anya kérte, h ne, mert ez lesz, szerencsére megoldotta, h ne kelljen. Aztán csupa halálhír jött, némelyik be is vált! sajnos! aztán jött egy nyeremény, ezek már jók voltak :D de simán lehet, h később jön be a jóslat :D bocsi, h itt elmeséltem a sztorimat!
2011. jan. 31. 19:29
 10/10 A kérdező kommentje:

előző kedves válaszoló:

Állítólag a sorsot nem lehet elkerülni, lehet, hogy az először megjósolt halálhír a későbbi halálhírek között volt?

A legjobb jósok is néha összekombinálhatnak szerintem két jóslatot, vagy rosszul értelmezik, mindenki hibázhat. Mindenképp van a jóslásban valami, régen nem hittem benne, de már vannak személyes tapasztalataim. Lehet, hogy a nagynénidnek igazából meg kellett menekülnie.

Olyan is előfordulhat, hogy valaki pont azzal teljesíti be a sorsát, hogy megpróbálja elkerülni a jóslatot. Mert a sorsodban már eleve az is benne van, hogy egy jós megmondja valamikor, mi lesz.

2011. jan. 31. 20:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!