Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Az állmok beteljesülnek...

Az állmok beteljesülnek valamikor?

Figyelt kérdés
És mikor?
2010. aug. 27. 12:33
 1/8 anonim ***** válasza:
53%
nekem már most is van állam...elég rossz lehet neked áll nélkül:S
2010. aug. 27. 12:36
 2/8 anonim válasza:
77%
Szerintem beteljesülhetnek, de csak ha 1 l-el írod.
2010. aug. 27. 12:44
 3/8 anonim ***** válasza:
amúgy ha beteljesülnének,akkor eléggé kaotikus világ lenne,mert egyik nap eltűnne a gravitáció,másik nap teleportálok,harmad nap meg meghalok 53szor....hát szerintem erre nincs sok esély,pedig nem soroltam fel sok dolgot,hogy miket álmodtam eddig
2010. aug. 27. 12:46
 4/8 anonim ***** válasza:
Az jó álmaid azt akarják,hogy teljesítsd be őket.Az üzenetük neked szól.Csak rajtad múlik.Senki más nem látja az álmaidat csak te.
2010. aug. 27. 12:55
 5/8 anonim ***** válasza:
*álmok
2010. aug. 27. 13:36
 6/8 anonim ***** válasza:
állmok xD jóóó xD
2010. aug. 28. 10:14
 7/8 anonim ***** válasza:
Ha teszel is valamit értük, akkor lehet rá esély de ha csak ülsz a seggeden és vársz akkor nem nagyon.
2010. aug. 28. 11:32
 8/8 anonim ***** válasza:

Én megfigyelem az álmaimat, de mivel a álomfejtés elég relatív tudomány, szerintem ez is változó.

Nekem többnyire az éjszaka álmodott dolgok másnapra szoktak vonatkozni, de vannak hosszútávra érvényesek is.

2010. aug. 28. 16:01

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!