Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Látnok lennék? Megérzem, hogy...

Látnok lennék? Megérzem, hogy milyen műsor lesz a TV-ben.

Figyelt kérdés
De nem árulhatom el előre, mert akkor nem az lesz. A családom nem hisz nekem, hogy tudnám nekik bebizonyítani?
2010. dec. 24. 13:57
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
Hm,ezek szerint nem csak nálunk van pangás.. :D
2010. dec. 24. 19:01
 22/29 anonim ***** válasza:
100%

Ird le egy papirra a januar 15-ei TV musort pl. aztan ezt a papirt add oda a szuleidnek, s varjatok.

15-en kifog derulni, hogy igaz-e az, amit allitasz!

2010. dec. 24. 19:32
 23/29 anonim ***** válasza:
100%

Nincs ezzel semmi baj nekem is volt már sokszor hasonló, képek jönnek be reggel ébredés után nem sokkal vagy

éjszaka amikor felébredek.

Ezek közt lehet tv műsor vagy élethelyzet amivel pár napon

belül szembesülök.

Több százszor volt már ilyen ez még nem látnoki dolog senki nem tudja a jövőt mert mindig mozgásban van a döntéseink miatt.

Persze vannak kivételek....

Ja és megérzéseket nem lehet bebizonyítani de nem is kell elég ha TE tudod.

2010. dec. 24. 20:10
 24/29 anonim ***** válasza:
100%
Van ilyen. Én már ma megéreztem, hogy újévkor újévi koncertet adnak Bécsből, pedig 8 nap múlva lesz.
2010. dec. 24. 20:27
 25/29 anonim válasza:
100%
én is megérzem...ott az ajánló,a teletext,az újság...és én is így megérzem :D
2010. dec. 25. 00:28
 26/29 anonim ***** válasza:
100%

Unalom a köbön: arról írni, hogy mások mennyire unatkoznak, ha itt fárasztják egymást.:P Itt álmatlanság.

Semmi látói képesség. Csak különlegesnek akarod érezni magad. Ülsz szürkén a tévé előtt, nyomják a fejedbe a képeket mindenféle természetfletti hülyeségről. Már annyit bámultad a dobozt, hogy valami menetrendet megjegyeztél nagyjából, meg esetleg még tudat alatt elraktározódik az ajánlókból valami. Bekapcsolod, reklám, gondolkozol, hogy most vajon mi lesz, van egy tipped. Ha bejön, akkor örülsz neki és elmondod, hogy tudtad, hogy ez lesz. Ha nem, akkor mindenféle sejtéseid elfelejtődnek. Ha előre bejelented ezeket a sejtéseket, akkor viszont nem felejtheted el őket, és ugyanúgy emlékszel rájuk, mint azokra a jövendöléseidre, amik bejöttek, oda a látnok-fíling.

Próbálkozz azzal, hogy reggel felkelsz, és írsz egy részletes műsorrendet, több csatornáról is. Leellenőrizheted nap közben, és ott a bizonyíték. :P

2010. dec. 25. 02:52
 27/29 anonim ***** válasza:
nekem is van nagyon sokszor ilyen :O egyszerűen,csak úgy beugrik egy sorozat,vagy film,nem tudom hogy,csak úgy hirtelen,és 1 perc múlva vagy az előzetese meg,vagy pedig a film :O :D de ha így megkérdezné valaki,akkor ezt így nem tudnám megmondani,hogy mi lesz,csak úgy hirtelen jön :D de azért jó dolog ez :)
2010. dec. 25. 15:22
 28/29 anonim ***** válasza:
És..................erre aznap megint kétszer leadták az aleint ! Pedig még nem néztem meg a portot, az de, látnok vagyok én is.
2010. dec. 25. 23:25
 29/29 anonim ***** válasza:
Áhhh *o* Egy igazi látnok (L)
2010. dec. 29. 20:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!