Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Látnok lennék? Megérzem, hogy...

Látnok lennék? Megérzem, hogy milyen műsor lesz a TV-ben.

Figyelt kérdés
De nem árulhatom el előre, mert akkor nem az lesz. A családom nem hisz nekem, hogy tudnám nekik bebizonyítani?
2010. dec. 24. 13:57
1 2 3
 11/29 anonim válasza:
100%

Akkor én is az vagyok :D

Mindennap megérzem hogy 18:30-kor kezdődik a Híradó

2010. dec. 24. 14:46
 12/29 anonim ***** válasza:
100%
Azta énis látnok vagyok. Megjósoltam, hogy ma se lesz adásszünet.
2010. dec. 24. 14:49
 13/29 anonim ***** válasza:
Én is hihetetlen... megjósoltam,hogy ma karácsonyi filmek lesznek,valamint családi és kalandfilmek.Hihetetlen...és igazam lett...látod semmi horror.Sőt ha felhivjátok az emeltdijas telefonszámomat, megjósolom nektek mi lesz a jövőhéten a tv-be.Hivjatok bátran =)
2010. dec. 24. 14:51
 14/29 anonim válasza:
akkor mond már el vkinek hogy lesz a reszkessetek betörők mert akk nemlesz.. kezd unalmassá válni.. köszi :D
2010. dec. 24. 15:02
 15/29 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom, hogy nem lesz Reszkessetek betörök :S Pedig már úgy megszoktam, hogy minden évben van :D
2010. dec. 24. 15:03
 16/29 anonim ***** válasza:

Nyugodton leírhatod, ha műsorváltozás is lesz, a Tv újságban azért benne maradt... vagy onnan is eltűnik akkor?

Na! Kivele!

2010. dec. 24. 15:37
 17/29 SándorCynthia válasza:
Hát valószínű hogy látnok vagy am.én meg mindíg megérzem hogy milyen napom lesz most akkor én is az vok.?
2010. dec. 24. 16:41
 18/29 anonim ***** válasza:
91%
Nekem már vagy 10 éve folyamatosan ez van, nincs is meglepetés :(. Állandóan megmondom, hogy most le fogják adni valahol az alien filmeket, mert már nem adták 5 hónapja, erre tessék az összeset a hobón, meg film+-on leadták agyonismételve. Ez van az összes filmmel, mindíg ismételnek, persze hogy tudod mit adnak a tv-ben, az lenne a normális ha nem tudnád és meglepetés lenne az új jó film.
2010. dec. 24. 17:38
 19/29 anonim ***** válasza:
53%
hát mivel mindennap ugyanaz megy kivéve karácsonykor -.- nem vagy látnok majd akk az leszel ha1-2 héttel előre meglátod h hol fog le dőlni egy ház meg stb... szal most nem vagy az
2010. dec. 24. 17:56
 20/29 anonim ***** válasza:
üdv a klubban
2010. dec. 24. 18:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!