Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Kié lesz a Föld, ha mi kihalun...

Kié lesz a Föld, ha mi kihalunk? Lesz egyszer újra intelligens faj a bolygón?

Figyelt kérdés
2010. dec. 6. 18:15
1 2
 11/17 Fényhordozó ***** válasza:

Én szerzek egy hata'ak-ot a goa'uld ismerősömtől, az hasznos lesz a megszállókkal szemben... :D

Amúgy ha mi halunk ki, de a többi faj fennmarad, akkor a csimpánzoknak van talán a legtöbb esélyük...

2010. dec. 6. 22:58
 12/17 anonim ***** válasza:
Árpika melyik sci-fi sorozatból vettek a reptoidokat?:)
2010. dec. 7. 14:01
 13/17 Nyuwesh ***** válasza:

"Lesz-e újra..?"

Most is vannak jelen, rajtunk kívül is int. élőlények itt, ebben a percben is. Nem is kevés. Viszont.., az "intelligens" egy emberi fogalom, mi találtuk ki, emellett elkerülhetetlenül és bxxxxttul relatív is. Mihez képest?

"Kié lesz..?"

Miért, most valakié? Úgy érted a Miénk? Nem túl - hogyismondjamfinoman.. - arrogáns nézőpontot takar azt gondolni, hogy ez a bolygó perpillanat a Te (Mi) tulajdonod/-unk-at képezi?

Amúgy érdekes kérdések, engem csak a nézőpont, ahonnan ezek a kérdések kiindulnak szoktak "piszkálni",(néha).

Üdv.

2010. dec. 17. 18:46
 14/17 anonim ***** válasza:
az ember se túl intelligens
2010. dec. 19. 00:04
 15/17 anonim válasza:
a spektrumon lesz hamarosan egy erről szóló dokumentumfilm
2010. dec. 21. 20:52
 16/17 anonim ***** válasza:

természetesen Chuck Norris-é lesz a bolygó.

Ő egyedül ismét be fogja népesíteni a Földet.

2011. jan. 2. 01:20
 17/17 anonim ***** válasza:
Gépek lesznek szerintem. Mióta az első szerszámokat megkreálta az ember,azóta meg van pecsételődve a sorsa a homo sapiensnek. Ez egy hosszú folyamat, több évezred, de előbb vagy utóbb az ember kávéfőzőt gyárt magából. Sajnos ide tartunk én úgy gondolom. Valamikor több száz év múlva. Szeirntem ha előre tundánk menni az időben, leesne pár ember álla, hogy mik lesznek.
2012. júl. 26. 14:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!