Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Kié lesz a Föld, ha mi kihalun...

Kié lesz a Föld, ha mi kihalunk? Lesz egyszer újra intelligens faj a bolygón?

Figyelt kérdés
2010. dec. 6. 18:15
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
35%
A Reptoid inváziós flotta már elindult, de nem adjuk olcsón a bőrünket ezt megígérhetem. Legvégső esetben teljesen lakhatatlanná tesszük számukra a bolygót, ha a miénk nem lehet senkié se lehessen.
2010. dec. 6. 18:26
 2/17 A kérdező kommentje:
:)
2010. dec. 6. 18:28
 3/17 anonim ***** válasza:
77%
árpi, állj le a scifiről mert úgy látszik megártott
2010. dec. 6. 18:30
 4/17 anonim ***** válasza:
100%

egyértelműen igen. lesz új uralkodó értelmes faj. Kérdés az, hogy micsoda, hogy mi az, ami túl tud élni minket.

a csótányoknak ugye van némi sanszuk :))

Egyébként ha a ma létező emlős fajok közül kellene tippelni, én vagy kutyát vagy valami macskafélét mondanék:

a kutya mellettünk evolválódik, hatékonyan tanul tőlünk, miközben észre sem vesszük, ráadásul mint mi is, csapatjátékos.

macskafélék: kifinomult mozgáskoordináció, gyors reakciók és felfogás. Okosak, nagyon okosak, de ha közülük választani kell, lehet hogy az oroszlánokra tippelnék, mivel a macskaképességek mellett társas lények, csapatban játszanak, így képessé válhatnak társadalom építésre :)

2010. dec. 6. 19:03
 5/17 anonim ***** válasza:
Árpád mikor érnek ide a reptoidok,mert akkor föl kell szerelkeznem Ak-47-ssel meg jó pár gránát is kellene.:D
2010. dec. 6. 19:16
 6/17 anonim ***** válasza:
Ha Ti kihaltok és mi itt maradunk, akkor csak értelmes faj marad a Földön.
2010. dec. 6. 19:22
 7/17 anonim ***** válasza:
Honnan veszed, hogy kihal az emberiség, mielőtt elpusztul a Föld?:)
2010. dec. 6. 19:28
 8/17 anonim ***** válasza:
Az előörs már régóta itt van. A Flotta pedig már közeledik, hetek, talán hónapok kérdése.
2010. dec. 6. 19:48
 9/17 BlackSword ***** válasza:

Árpi én is nézem Star Treket, napi kétszer, de ezért nem hiszem el, hogy az a valóság... sőt, magam is belekezdtem agy hasioonló mű írásába, de attól még az sem lesz igaz...

Nagyon remélem, hogy amiket leírsz csak poénból teszed, és Te magad sem hiszed el...

2010. dec. 6. 19:56
 10/17 BlackSword ***** válasza:
Miért? Most van???
2010. dec. 6. 19:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!