Kié lesz a Föld, ha mi kihalunk? Lesz egyszer újra intelligens faj a bolygón?
egyértelműen igen. lesz új uralkodó értelmes faj. Kérdés az, hogy micsoda, hogy mi az, ami túl tud élni minket.
a csótányoknak ugye van némi sanszuk :))
Egyébként ha a ma létező emlős fajok közül kellene tippelni, én vagy kutyát vagy valami macskafélét mondanék:
a kutya mellettünk evolválódik, hatékonyan tanul tőlünk, miközben észre sem vesszük, ráadásul mint mi is, csapatjátékos.
macskafélék: kifinomult mozgáskoordináció, gyors reakciók és felfogás. Okosak, nagyon okosak, de ha közülük választani kell, lehet hogy az oroszlánokra tippelnék, mivel a macskaképességek mellett társas lények, csapatban játszanak, így képessé válhatnak társadalom építésre :)
Árpi én is nézem Star Treket, napi kétszer, de ezért nem hiszem el, hogy az a valóság... sőt, magam is belekezdtem agy hasioonló mű írásába, de attól még az sem lesz igaz...
Nagyon remélem, hogy amiket leírsz csak poénból teszed, és Te magad sem hiszed el...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!