Vajon hogyam fogom megtalálni a lelkitársamat a jövőben?
Sajnos még eddig nem érkezett el az életembe...
Mikor fogunk egymással találkozni és pontosan milyen körülmények között?
Ha megtalálom őt nagyon meg fogja változtatni az életemet?
Ő hogy fog kinézni?

Nekünk honnan a francból kellene ezt tudni? Menj el egy jósnőhöz, majd megmondja.
Amúgy meg nem biztos, hogy ebben az életben vagy akár a következőben is fogsz vele találkozni.

#2 Az a személy aki a párom lesz.
Magányos vagyok és eddig sajnos nem sikerült megtalálnom még.
Az a bizonyos valaki akivel életem végéig fogunk egymással élni. Akinek átadom az egész lényemet, aki megváltoztatja az életemet és aki elhozza nekem a boldogságot.
Nő.

"#2 Az a személy aki a párom lesz." Hát, úgy fogod megtalálni őt, hogy keresed. Jársz-e társaságba, nyitott szemmel járod az utad az életedben?
"Magányos vagyok és eddig sajnos nem sikerült megtalálnom még." Mi az oka a magányodnak? Hogyan kerested a lelki társadat eddig? Ha nem vált be a módszered, miért nem változtattál rajta?
"Az a bizonyos valaki akivel életem végéig fogunk egymással élni." Mo.-n a a házasságok jó nagy része végződik válással. Ennek egyik gyakori, de nem kizárólagos oka, hogy a két fél nem egyidejűleg és azonos irányban fejlődik. Kész vagy-e a pároddal történő élethosszon át tartó fejlődésre?
"Akinek átadom az egész lényemet, aki megváltoztatja az életemet és aki elhozza nekem a boldogságot." Hány éves vagy, 12? 13? Kb. ebben az életkorban vannak ilyen irracionális vágyai a gyerekeknek a partnerkapcsolatról.

Három hosszabb kapcsolat után elmondhatom, egyik exem sem az igazi volt.Nem a lelkitársaim voltak.
És erősen kétkedem, hogy ebben az életben már megtalálhatom :/
56 F
"Mikor fogunk egymással találkozni és pontosan milyen körülmények között?
Ha megtalálom őt nagyon meg fogja változtatni az életemet?"
Szerinted ezt innen bárki tudni fogja? :D Az se biztos hogy valaha fogsz vele találkozni ez nem ilyen előre megírt dolog mint a filmekben hogy neked előbb-utóbb kötelezően találkoznod kell vele
Igen.
Nem tudom, többféleképpen, már igen megpróbáltam.
Részemről kész vagyok.
Fiatal.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!