Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Vajon hogyam fogom megtalálni...

Vajon hogyam fogom megtalálni a lelkitársamat a jövőben?

Figyelt kérdés

Sajnos még eddig nem érkezett el az életembe...

Mikor fogunk egymással találkozni és pontosan milyen körülmények között?

Ha megtalálom őt nagyon meg fogja változtatni az életemet?

Ő hogy fog kinézni?

tegnap 11:38
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Nekünk honnan a francból kellene ezt tudni? Menj el egy jósnőhöz, majd megmondja.

Amúgy meg nem biztos, hogy ebben az életben vagy akár a következőben is fogsz vele találkozni.

tegnap 11:41
 2/7 anonim ***** válasza:
Ha meg tudod fogalmazni nekünk pontosan ugyanakkor szabatosan, mi is a lelki társ, akkor tudunk neked hasznos választ adni, kedves kérdező. Figyelünk rád, ki vele!
tegnap 11:42
 3/7 A kérdező kommentje:

#2 Az a személy aki a párom lesz.

Magányos vagyok és eddig sajnos nem sikerült megtalálnom még.

Az a bizonyos valaki akivel életem végéig fogunk egymással élni. Akinek átadom az egész lényemet, aki megváltoztatja az életemet és aki elhozza nekem a boldogságot.

Nő.

tegnap 11:50
 4/7 anonim ***** válasza:

"#2 Az a személy aki a párom lesz." Hát, úgy fogod megtalálni őt, hogy keresed. Jársz-e társaságba, nyitott szemmel járod az utad az életedben?

"Magányos vagyok és eddig sajnos nem sikerült megtalálnom még." Mi az oka a magányodnak? Hogyan kerested a lelki társadat eddig? Ha nem vált be a módszered, miért nem változtattál rajta?

"Az a bizonyos valaki akivel életem végéig fogunk egymással élni." Mo.-n a a házasságok jó nagy része végződik válással. Ennek egyik gyakori, de nem kizárólagos oka, hogy a két fél nem egyidejűleg és azonos irányban fejlődik. Kész vagy-e a pároddal történő élethosszon át tartó fejlődésre?

"Akinek átadom az egész lényemet, aki megváltoztatja az életemet és aki elhozza nekem a boldogságot." Hány éves vagy, 12? 13? Kb. ebben az életkorban vannak ilyen irracionális vágyai a gyerekeknek a partnerkapcsolatról.

tegnap 11:56
 5/7 anonim ***** válasza:

Három hosszabb kapcsolat után elmondhatom, egyik exem sem az igazi volt.Nem a lelkitársaim voltak.

És erősen kétkedem, hogy ebben az életben már megtalálhatom :/

56 F

tegnap 12:22
 6/7 anonim válasza:

"Mikor fogunk egymással találkozni és pontosan milyen körülmények között?

Ha megtalálom őt nagyon meg fogja változtatni az életemet?"

Szerinted ezt innen bárki tudni fogja? :D Az se biztos hogy valaha fogsz vele találkozni ez nem ilyen előre megírt dolog mint a filmekben hogy neked előbb-utóbb kötelezően találkoznod kell vele

tegnap 12:46
 7/7 A kérdező kommentje:

Igen.

Nem tudom, többféleképpen, már igen megpróbáltam.

Részemről kész vagyok.

Fiatal.

tegnap 14:56

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!