Hogy kell értelmezni a lapokat?
Figyelt kérdés
Mindig érdekelt az ezoterika. Tegnap végre megvettem az első paklimat viszont eléggé elkeseredtem, mert ugye nyilván egy jósnál könnyedén megy az egész. Kiteríti a paklit, és mondja és mondja. Nekem egyszerűen ez nem megy, nem értem a lapok jelentését. Ott az útmutató persze a könyvben, de valamiért nem értem a lapok között az összefüggést. Mi lehet a gond? Túl bonyolult paklit választottam elsőre, vagy nincs meg bennem az aminek kéne ehhez az egészhez? Esetleg gyakorlás ? A pakli amit vásároltam az az Antik anatómia tarot.tegnapelőtt 11:38
1/4 anonim válasza:
Elsőnek a Rider jobb, vagy bármi olyan, aminek gazdagabb a képi világa, és a képek alapján, mint szimbólumok alapján el lehet indulni.
Egyébként a gyakorlás is segít
2/4 anonim válasza:
A Rider-Waite paklinak vannak magyar nyelven a legjobb, értelmezést segítő könyvei. A lapokat és az egyes lapokon lévő szimbólumokat is kifejti némelyik Hajo Banzaf-könyv. Jó tanulást!
3/4 anonim válasza:
Meg a Látnok tarotnak!
Szerezz be egy ilyet!
Meg egy ilyet!
Semmi extra, megvan a téma hogy miben húzol, megkevered a paklit, bal kézzel húzol (tudatalatti), és elolvasod a jelentését.
Meg vannak kirakási módok.
De itt rengeteg online kártya van, ha úgy gondolod, random dobálja neked!
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a részletes infót ! 😊
tegnap 01:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!