Értelmezné nekem szerelmi kérdésben az alábbi lapokat: mérték, főpapnő, diadalszekér?
Figyelt kérdés
2015. dec. 10. 19:21
1/4 Legoman válasza:
Ez attól függ, mi volt a kérdésed. De mivel nem én vetettem neked kártyát, ezért csak támpontot tudok adni, hogy mégis mit jelenthet.
Én úgy vélem, hogy a szerelmi kérdésben soha ne vidd túlzásba a dolgokat, ne engedd, hogy elkapjon a hév, és viselkedj felnőttként.
De nehéz így megmondani mit jelent, hogy nem tudom a kérdésed, úgy pedig még nehezebb, hogy nem én vetettem neked kártyát.
2/4 A kérdező kommentje:
Hogy mi a helyzet azzal a férfival akire gondoltam közben. Hogy egyáltalán alakulhat e ebből valami, érdemes lenne e tovább küzdeni, vagy el kéne h engedjem..
2015. dec. 10. 21:30
3/4 Legoman válasza:
Kérdésedet tudva helyesbítenék, és új értelmezést készítenék. :)
Megszerezni sikerülne az illetőt, de nem lenne hosszútávú kapcsolat. Számodra megfelelő partnert kell találnod magadnak. Tapasztalt vagy már, éppen ezért.
Remélem, tudtam segíteni valamennyire. :)
4/4 A kérdező kommentje:
Koszonom :)
2015. dec. 13. 17:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!