Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Valaki tudná értelmezni a...

Valaki tudná értelmezni a lapokat (cigánykártya)?

Figyelt kérdés

Próbáltam magamnak jósolni a cigány kártyámmal, amit a "szerencsekerék" nevű elrendezésben raktam ki.

Kép: [link]

Középre tettem a hűség lapot (ami a legjobb barátnőmet, a barátságunkat szimbolizálná, ami megromlott).

A számok szerint ilyen sorrendben jöttek ki a lapok:

Múlt:

1. bosszúság

2. szerelem

3. ellenség

4. vágy

5. szerelmes nő

6. üzenet

7. váratlan öröm

Jövő:

1. ajándék

2. halál

3. betegség

4. szomorúság

5. veszteség

6. remény

7. özvegyasszony

2016. jún. 6. 00:07
 1/3 anonim ***** válasza:

6. üzenet + a 7. váratlan öröm + 1. ajándék = a napokban valami hírt kapsz, valaki pletykál a barátnődről, aminek valójában örülnöd kellene, mindenesetre, aki a hírt elmondja neked, örömhírnek szánja!!

De te inkább elszomorodsz a hír hallatán, és szinte belebetegszel. Úgy érzed, gondolod, hogy ettől kezdve mindennek vége, a kapcsolatnak, az érzelmeknek, hogy a továbbiakban semminek sincs értelme.

Egy idősebb hölgy fogja előtted tisztázni a dolgokat, valami félre értés van a dologban. Azok után ismét reménykedsz, reménykedhetsz a folytatásban.

2016. jún. 6. 07:46
 2/3 anonim válasza:
2016. aug. 17. 00:16
 3/3 anonim ***** válasza:
Fog javulni a viszony, de a beledet kidolgozod érte.
2016. aug. 17. 07:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!