Kivetett cigánykártya értelmezéséhez kérnék segítséget? Jósnő vetette ki 56 lapos cigánykártyából online, viszont értelmezni egy tízezresembe kerülne.
Varázsgömb kivetés.
A kérdés maga az, hogy vajon remélhetem e azt, hogy egy bizonyos illetõ ugyanúgy érez irántam, mint amit ên iránta.
A kivetett lapok a következõk:
A viszonyulás lapjai:
1: állandóság
3: ajándék
5: remény
A tett lapjai:
2: gyógyító
4: öregasszony
6: vígság
A hatás lapja:
idegen asszony
Bőséges színesfém áldás vár rátok. A családi most nem fog késni.
Nagybátyát nemsoká' kiengedik.
bocsi hogy hinni merészelek valamiben, ami már többször bejött nekem... ugyanis nem elsõ alkalommal fordultam cigánykártya vetéséhez. csak korábban volt valaki aki ingyen jósolt nekem, és mindig bevált a jòslat
istent nem látta még senki, mégis a földön több millióan hiszik hogy létezik.... akkor ki a hülye?
Ingyen ennyi jut:
"remélhetem e azt, hogy egy bizonyos illetõ ugyanúgy érez irántam, mint amit ên iránta"
A válasz: IGEN, remélheted!
.
Amikor Pandora kinyitotta szelencéjét, kiszabadult a sok bűn és baj.
Mikor becsukta, már csak a REMÉNY maradt benne.
Ennek alapján remény mindig van, tehát te is reménykedhetsz!
"istent nem látta még senki, mégis a földön több millióan hiszik hogy létezik.... akkor ki a hülye?"
Hát igen sok hülye van a földön az biztos.
Amúgy a kérdező az az érdekes eset, amikor a sóhersége/csórósága túlmutat a hülyeségén. Bár ez anyag szempontból még szerencsés is neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!