Mit jelenthet ez a jelenség, többi lent nagyon érdekes?
Figyelt kérdés
A anyámék elmentek a mamámékhoz és senki nem volt otthon csak a mamám férje aki nem az igazi papám. Anyám kért egy kávét a Nem igazi papámtól és hát adott is neki kávét. Utána pedig anyám bement konyhával szemben lévő szobába, és ott nem egyből de leesett a kristály csillár.
Hát mit jelenthet ez? Kérlek komoly válaszokat.
2010. nov. 4. 17:09
1/9 anonim válasza:
ÚÚÚÚÚh. Ez az átok. Ha kaparászást hallasz NE MENJ oda.Monnd hogy: távozz innen nem én voltam. Utána vetkőzz mesztelenre, mondd el 2x h hiszek benned MAry majd nézz hátraés ha minden jól megy Mary Poppins fog esernyőtáncot járni neked.És megmenekülsz.
2010. nov. 4. 17:17
2/9 A kérdező kommentje:
tüny el csira már bocsi de mondtam ne hülyeséget a nagy bátyám haldoklik anyám testvére , és hát rossz előjel lehet vagy mit jelenthet?
2010. nov. 4. 17:19
3/9 anonim válasza:
Ja igen lehet rossz előjel. De ha fake a kérdés akkor nyomorék vagy hogy ilyet kitalálsz hogy ki haldoklik. De ha tényleg haldoklik akkor valószínűleg rossz előjel.
2010. nov. 4. 17:24
4/9 anonim válasza:
Le se szarjuk,hogy esetleg a rögzítéssel volt valami gond vagy egyéb ilyen egyszerű dolgokat.Ááá egyből a mumus volt meg Zsákos Bilbó...
2010. nov. 4. 18:19
5/9 anonim válasza:
Azt, hogy szar volt a rögzítés, és ez egyáltalán nem érdekes. Amúgy meg kit érdekel, hogy melyik rokonod vérszerinti? -.-
2010. nov. 4. 18:41
6/9 A kérdező kommentje:
Hát igen enyít az együt érzésről gg majd nektek is ha haldoklik az egyik rokonotok akkor majd senkit ne érdekeljen
gg mindenkinek, Hát kívánom nektek hogy majd mindenki úgy ahogy van xarje le...
2010. nov. 5. 00:19
7/9 anonim válasza:
azt mondják ha magától leesik valami vagy fa kidől akkor meg fog ott halni valaki.sajna ez rossz előjel.de a rögzités is lehet elfáradt.tudnék mesélni ilyenekről .
2010. nov. 6. 19:18
8/9 A kérdező kommentje:
Értem köszönöm utolsó a válaszod, én is erre a dologra tippeltem és ahogy gondoltam biztos meg fog halni valaki a családomban amire még gondolni sem szeretnék :(
Ebben a dologban arra gondoltam hogy a csillár fényt ad és a fény a mennyországot ábrázolja , hogy el fog távozni valaki :(
Remélem hogy azért ez egy nagy hunbuk ...
2010. nov. 6. 19:32
9/9 anonim válasza:
hát lehet,hogy a babonák is kamuk,de azért lehet bennük valami.előjelek nélkül is sok ember meghal.ha haldoklik valaki meg előjelek nélkül is lehet majd tudni,hogy elmegy sajna:( pl amikor a nagyszüleim meghaltak akkor ébredtem fel.felriadtam és egyből eszembe jutott:na meghalt a mama.ránéztem az órára.aztán mikor anyuhoz mentem mondták az időpontot mikor halt meg.pont akkor mikor ébredtem.nem semmi mi!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!