EZO tvhez bárki bekerülhet jósolni. Semmivel sem kell rendelkeznie ehhez. Hm. érdekes. Szerintetek ez milyen dolog?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 26. 22:44
1/12 anonim válasza:
sajnos még nincs OKJ-s jós képzés, szóval papírokat nem tudnak kérni. Bár ha picit több eszük lenne indítanának ilyen tanfolyamokat, amiket ha valaki elvégez mehet hozzájuk jósolni. DUPLA HASZON ÓÓÓÓÓ JEEEE!!!!!!!!!!
2/12 anonim válasza:
A szélhámosság nem szakma! Nem kell tanulni, mert mit is kellene tanulni? A szálhámosságot? Az nem tantárgy nem tudomány ahhoz ostoba becsapható emberek kellenek csak!
3/12 A kérdező kommentje:
Én egyszer nagyon padlón voltam. Ebbe kapaszkodtam. Hadd ne mondjam el, mennyi lett a számlám.....
Persze semmi sem jött be. Átverés az egész.
2011. ápr. 26. 23:07
4/12 A kérdező kommentje:
Szóval csak ezért írtam, hogy semmi "előéletük" nincs, hogy valahol már jól szerepeltek volna.
2011. ápr. 26. 23:08
5/12 anonim válasza:
Gratulálok, azt a pénzt ha odaadtad volna az első szembejövőnek többre mész vele.
6/12 anonim válasza:
Én azt figyeltem meg, hogy a nagy részük furcsa módon burnyáknak tűnik. Nem nézek ilyen műsorokat, de egyik csatornán elkezdték mutogatni őket, és valahogy mindegyiken látszott, hogy fartúró. Szerintem valami ilyen homokos közösségből kerültek ki.
7/12 A kérdező kommentje:
Digo, ne gratulálj, tisztában vagyok vele, nem vagyok rá büszke.
2011. ápr. 27. 13:55
8/12 anonim válasza:
Nem indíthatnak OKJ-s tanfolyamokat, hiszen gondoljatok bele, az EZOs jósoknak, nemhogy érettségijük sincsen, de még írni és olvasni sem tudnak rendesen.
9/12 anonim válasza:
Elvileg van OKJ, én láttam. Magán sulijuk van.
Már nem tudom a honlap címüket, Pesten van, pár 100ezer egy félév.
Egyik ismerősöm az akart lenni, vagy angol-töri tanár. (No comment :D) Ő mutatta.
10/12 anonim válasza:
Miért, azt hiszitek vannak igazi jósok is, meg távgyógyítók?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!