Milyen érdekes jelenség idézhető elő szappannal?
Figyelt kérdés
Érdekes, látványos trükk, kémiai kisérlet stb2009. ápr. 19. 14:37
1/9 anonim válasza:
Olyat hallottam, hogy ha a szappant beteszed a mikróba és megmelegíted, akkor ha a vízbe teszed nem merül el. Hogy tényleg igaz-e azt nem tudom.
2/9 anonim válasza:
Hát ha leejted elég érdekes meglepetésben lehet részed. Amúgy ez általában börtönökben szokott előfordulni.
3/9 anonim válasza:
ha mikróba teszed, ez lesz
http://www.youtube.com/watch?v=Q_GXDUQGAwA&feature=related
de youtube-on van több kísérlet is szappannal. soap experiment a keresőszó.
4/9 anonim válasza:
Hát a 15.03-as válaszán szétröhögtem az agyam!
Nem volt semmi válasz!
5/9 anonim válasza:
jah a börtönökben ha leejted akkor valóban kellemes meglepetés lesz , de inkább ne hajojj le érte ha nem szereted a meglepetéseket
6/9 anonim válasza:
én nem értem ezt a börtönös dolgot :D
7/9 anonim válasza:
én tudok egy jó:D sztem a legérdekesebb jelenség, hoyg tiszta leszel tőleXDDD
8/9 anonim válasza:
"És mondta "hajolj le szappanért" és én lehajoltam szappanért, ekkor éreztem, hogy be akarja dugni gumiököl farpinámba" (idézet borat-tól :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!