Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » A kiszivárogtatott NASA és...

A kiszivárogtatott NASA és WHO dokumentumok szerint globális háborúra készül a háttérhatalom 2025-től?

Figyelt kérdés

NASA: a jövő háborúja, háborús stratégia

[link]

Tedrosz Adhanom Gebrejeszusz, az Egészségügyi Világszervezet (WHO) főigazgatója nevetve közölte hogy "Győztünk!" és "A világ győzött!"

A(z új?) pandémiáról szóló megállapodásokat kipipáltnak tekinti, de legkésőbb 2025. májusáig véglegesíti.

[link]

Közben Zelenszkij kimondta hogy az orosz-ukrán háború vége közelebb van, mint sokan gondolják.

Ugye a Covid-járvány lecsengése után kirobbant az orosz-ukrán háború, most meg a végéhez közeledik (elvileg), miközben várják hogy befejeződjenek a pandémiáról szóló megállapodások.

Nem furcsa ez az összecsengés egy kicsit?

Minden az orrunk elé van rakva, mi mégis megkajáljuk hogy ezek egymástól teljesen független dolgok.

szept. 25. 14:35
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:

Kérdező: lehet, hogy nem értetted a kérdést.

Amivel 20 éve foglalkoztál, abból mi következett be idáig?

szept. 27. 17:11
 32/46 anonim ***** válasza:
Gondold át alaposabban, melyik a jobb. A tudatlanság vagy a tudás? Nyugodtan éli az ember az életét, amíg meg nem hal (bármiben), vagy azon kattog, mikor hal meg, mi lesz a következő esemény, amit ránk dobnak, mit tettek eddig stb. Szarni bele! Magának is köszönheti az emberiség az tény, nade ennél azért árnyaltabb a dolog. A lényeg egy dolog csupán, tenni semmit sem tudsz/tudunk ellene. Ebből kiindulva meg jobban jár, aki nem tud semmit, mit az, aki tud, de nem tehet semmit.
szept. 27. 17:25
 33/46 anonim ***** válasza:

Ti tényleg azt hiszitek, hogy a kérdező ekkora hülye, hogy komolyan is gondolja?

Egy fenét. Csak élvezi a figyelmet, meg hogy sikerült becsapnia pár embert.

Az egész írás olyan, mint egy állatorvosi ló, az összes ilyen konteó minden eleme szerepel benne, sűrítve.

szept. 27. 17:31
 34/46 anonim ***** válasza:
37%

2000 előtt mindenki világvégét jósolt:leállnak a számítógépek,minden összeomlik.Még itt vagyunk.

Tudom,ez másabb,de nem kell túlizgulni.

szept. 27. 17:32
 35/46 A kérdező kommentje:

Értettem, jól megy az olvasás.

Hát mivel lassan 20 éve szajkózzák az oltásokat és a többit (most nem fejtem ki), egyelőre még csak a mesterséges pandémiára jól reagáló oltásoknál tartunk, de még vannak egyéb nyalánkságok.

Sokak számára még az oltás is "kamu", hiába vannak szarul meg a fél falut eltemetik mer ugye "nemattóvót".

De meg lehet nézni a Facebook oltáscsoportokban mennyien nyöszörögnek, lassan átköltözik a fórumokra, és az a jobbik eset ha még tudnak nyöszörögni.

Még megcáfolni se tudnád annyi van egyetlen bejegyzés alatt!

De kamu, minden kamu, mindenki vajákos, kókler, sarlatán, szektás, boszorkány aki ilyet állít.

szept. 27. 17:32
 36/46 anonim ***** válasza:

Szóval, kérdező: ha jól értettem, semmi olyan sincs, amit 20 éve mondtál, és mára bejött volna.

Mert most is csak süketeltél, info semmi nincs az írásodban.

Gratulálok.

szept. 27. 17:35
 37/46 A kérdező kommentje:

"2000 előtt mindenki világvégét jósolt:leállnak a számítógépek,minden összeomlik. Még itt vagyunk. Tudom,ez másabb,de nem kell túlizgulni."

Olvastad a NASA dokumentumot? Mert én olvastam! 2001-ben már kint volt.

Na az abban felsoroltak túl "csodálatosak" ahhoz hogy igaz legyen!

Szóval akkor az is konteó?

A mondandóm lényege az időponton van!

2025 az mikor is van? 🤔

Minden összecseng!

De a kóla-hamburger, buta sorozatok még mindig megy!

szept. 27. 17:45
 38/46 A kérdező kommentje:

"Szóval, kérdező: ha jól értettem, semmi olyan sincs, amit 20 éve mondtál, és mára bejött volna."

Szerintem a mesterséges pandémián és a "csodálatos" oltásokon már túl vagyunk, amit még mindig nyögünk. Az nem elég?

Szerintem szépen haladunk.

szept. 27. 17:48
 39/46 anonim ***** válasza:

Pár országban, ahol nem adják be az oltásokat, valóban előjöttek a régi betegségek, bele is haltak már páran.

Te még élsz, nem? Akkor megkaptad az oltásokat. Jé, tényleg élsz...

ha pedig azt mondod, hogy egy eredetileg 5%-os halálozási arányú (ma már sokkal kevésbé) vírus a "mesterséges", akkor nagyobb hülye vagy, mint gondoltam.

szept. 27. 17:53
 40/46 A kérdező kommentje:

A megszaporult papi botrányok az melyik konteó megvalósulásának a része?

A pápa már tolókocsiban van. Lemond vagy bekrepál?

Mit akarnak ezzel elérni? Csak egy kérdés ha már konteózgatunk.

szept. 27. 17:54
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!