A kiszivárogtatott NASA és WHO dokumentumok szerint globális háborúra készül a háttérhatalom 2025-től?
NASA: a jövő háborúja, háborús stratégia
Tedrosz Adhanom Gebrejeszusz, az Egészségügyi Világszervezet (WHO) főigazgatója nevetve közölte hogy "Győztünk!" és "A világ győzött!"
A(z új?) pandémiáról szóló megállapodásokat kipipáltnak tekinti, de legkésőbb 2025. májusáig véglegesíti.
Közben Zelenszkij kimondta hogy az orosz-ukrán háború vége közelebb van, mint sokan gondolják.
Ugye a Covid-járvány lecsengése után kirobbant az orosz-ukrán háború, most meg a végéhez közeledik (elvileg), miközben várják hogy befejeződjenek a pandémiáról szóló megállapodások.
Nem furcsa ez az összecsengés egy kicsit?
Minden az orrunk elé van rakva, mi mégis megkajáljuk hogy ezek egymástól teljesen független dolgok.
Kérdező
Meg fogsz öregedni.
Éhes leszel,
Kakilni fogsz.
A nap le fog menni.
A Hold kikerekedik, majd elfogy. Mindezt ráadásul kb 28 naponta ismétli.
A következő pár hónapban fokozatosan hűvösebb lesz. Nagyjából fél év múlva meg egyre melegebb.
Ezek most gonosz háttérhatalmi tervek voltak? Vagy csak az ismert adatok és törvényszerűségek alapján állításokat fogalmaztam meg a jövőt illetően?
Csak mert a fentiekkel pontosan egy kategóriába esik az, hogy
A következő évtizedekben a bolygó átlaghőmérséklete emelkedni fog.
A mezőgazdaság nag ynehézségekkel fog szembesülni.
Átrendeződik és valószínűleg megdrágul az élelmiszerpiac.
A vízhez való hozzáférés szűkülni fog. Ezt mondjuk nemtom miért jövőidőben írom.
Az erőforrások hiánya és egyenlőtlen eloszlása nemzetközi konfliktusokat fog okozni.
SPoiler: A fenti állítások mindegyike ismert adatok és törvényszerűségekből erednek. Egyik sem terve valakinek, ezek pusztán reakciók korábban történt vagy jelenleg zajló eseményekre.
"Kérdező, élj, szeress, nevess. Az élet túl rövid és mindegy hogy ér véget, qrva hülye dolog azon agyalni, hogy mikor üt be a krach."
Az élet ennél sokkal bonyolultabb, mintsem hogy pár mondattal el lehessen intézni. A téma meg mindig is érdekelt, aktívan lassan már 20 éve.
Nem tettem közzé hanem beszédtéma volt. Már akit érdekelt.
Persze lehet élni az életet, én sem egy lukban éltem, ettől még érdekelhet.
De az érdektelenség, cinizmus, gúny magáért beszél.
Itt is, kint is, mindenhol.
Nem baj, csak kíváncsi voltam hogy kit mennyire érdekel hogy merre tartunk.
Elvégre az oltásokról is lehetett hallani, 2020-ban meg mindenkinek új volt, aztán most csodálkoznak hogy szarul vannak.
És ez még a jobbik eset!
Nincs gond, elvégre az emberiség 70-75%-át akarják eltakarítani, most ez van napirenden.
Ki van matekozva hogy mit s hogyan csak tájékozódni kéne, de az emberek még ehhez is lusták.
Nem az a gond hogy élik az életüket, hanem hogy váratlanul fogja érni őket a meglepetés, mint pár évvel ezelőtt, aztán mehet a siránkozás.
Mert a hambi-kóla, buta filmek fontosabb volt.
Azt is vedd figyelembe hogy mi juttattuk magunkat ide, ezért tartanak minket levágandó haszonállatoknak. Bízom benne hogy nem kell neked elmagyarázni.
Na de a többiek? Mindenki szarik mindenbe? Jól van ez így?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!