Jós vagyok,viszont mindig vannak páran akik megkérdőjelezik a tudásom, miért foglalkoznak ezzel a témával,ha nem hisznek benne?
13
Sok olyan van írj konkrétat tegyél fel egy kérdést ami hozzád vagy valakivel/valamivel kapcsolatos.
Rendben akkor itt egy konkrét: Ha most előveszem a franciakártya paklit, és megnézem a legfelső lapot, mi lesz az?
Ellentétben a lottószámokkal ez nem véletlen, hiszen már most is eldőlt, csak nem tudom mi az.
16
Neked jósolok, illetve elemezlek!
Valószínűleg bizonyos okokból kételkedsz(akár irígységből) a jóslásokban vagy az én képességeimben. Esetleg valamilyen személyes okból nehezen fogadod el a jóslásokat.Lehet, hogy szkeptikus vagy kritikus vagy a természetfeletti és az ezoterikus dolgokkal kapcsolatban, és ezért kérdőjelezed meg a jóslásaimat. Makacs,önfejű vagy és nehezen fogadod el mások véleményét vagy tapasztalatait, és inkább a saját nézőpontjaidad tartod elfogadhatónak.
Ez nem jóslat.
De adok még egy esélyt. Ha tényleg jós vagy, meg tudod jósolni, mi az, ami meggyőzhetne erről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!