Kitől jöhetett a NER-ből a kegyelmi kérés, amit ilyen szinten nem mert megkérdőjelezni senki? Nyilván ez sosem fog kiderülni...
Szerintem Orbántól.
Méghozzá szerintem Orbán az igazgatónak is kegyelmet akart adatni. Ui. 2016-ban, tehát 5 évvel azután, hogy az első bejelentés megvolt az igazgató ellen megrontás, nemi erőszak vádjával, akkor Orbán Viktor javaslatára kapott kitüntetést az igazgató.
Szóval szerintem Orbán erőltette, hogy mindketten kapjanak kegyelmet, aztán Novák annyit tudott kicsikarni, hogy legalább az elkövető ne kapjon, csak a bűnsegéd.
Most meg persze Orbán az, aki alkotmánymódosítást javasolt, hogy ne lehessen bármilyen bűn esetén kegyelmet adni. Ha ettől nem csitulna el a népharag, simán beáldozná Novákot is, meg Magyar Juditot is, csak ő megmaradhasson a hatalomban.
A diktátorok a leghűségesebb embereiket is gondolkodás nélkül feláldozzák akár szeszélyből, akár érdekeik miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!