Lénárt Évikéről valaki tud véleményt, aki tényleg volt is nála?
Kérem azok ne írjanak, akik csak annyit írnának, hogy ez butaság és pénz kidobás. Tuuudom. Egyszerűen csak kíváncsi vagyok valós tapasztalatokra a jóslásait illetően és ennyi. :)
Mostanában sokat találkoztam a nevével.
El lehet küldeni neki a kérdéseidet facebookon vagy emailbe és kitarotkártyázza.
Élőbe, csak telefonon hajlandó tarotkártyázni, de mondtam neki, hogy én azért nem fogok fizetni a telefonra.
Pedig csinálhatná skypon is vagy facebook videohívásba, de ő úgy nem hajlandó
1 es voltam.
Majd én reklámozom.
Voltam "nála" jósláson és szerelmi kötést csináltattam vele. Annyira jól sikerült, hogy azóta a másik fél már össze is házasodott és a gyereküket várják.
Tényleg nagyon ügyes, meg tud kopasztani anyagilag
1-es köszönöm szépen :)
3-as nem akarok én reklámozni senkit, csak kiváncsi voltam, mert mindig őt kérdezik az újságok a celebekkel kapcsolatban :). Vagy lehet ő keresi meg az újságokat nem tudom, de már többször találkoztam a nevével.
4-es Oh sajnálom :(( és nem is kért bocsánatot vagy adta vissza a pénzt, mert nem sikerült?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!