Mi a véleményetek erről? ( HA MEGCSINÁLTÁTOK AKKOR ÍRJATOK VÉLEMÉNYT! ) BŐVEBBEN LENT!
Megcsinaltam.Szerintem egy jo nagy hulyeseg.Mint minden amit minket noket be lehet hulyiteni.Mondjuk tizbol,7-nek kijon hogy problemaja van a kapcsolataban,akkor mi nok belegondolunk egybol a negativ dolgokba rossz tortenesekre a kapcsolatunkban.
Amugy nem nagy ujdonsag az arbok nagyon regota hasznaljak ezt a fajta joslast,pontosabban a nok,csak ok a megitt kave utan fejjel lefele forditjak,es abbol mondjak meg hogy mivan.Nekem is csinalta a ferjem csaladja kint.
Nem hiszek benne de azért megcsináltam :D
Nos, :D nekem az Angyal jött ki, és azt jelenti, közeledik a boldogság.. Jó lenne
Én megcsináltam:)
És szerintem van benne valami,mert hangosan tettem fel a kérdést és koncentráltam rá,4x megcsináltam,3xpárkapcsolatot,és egyszer a munkáról,karrierről...szerintem VAN benne igazság,már csak a kérdések miatt is...
hülyeség..
nem passzolt a válasz a kérdésemhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!