Szűz férfi, szűz nő (csillagjegy) párosról mondanátok véleményt?
Figyelt kérdés
2020. júl. 2. 17:48
2/8 anonim válasza:
Szerintem sem a legjobb, bár ha csak az egyik szeptemberi, akkor elmegy.
3/8 anonim válasza:
Egy megalapozott és boldog párkapcsolatban teljesen mindegy, hogy mi a csillagjegye a másiknak
Attól még lehet nyerő páros
4/8 A kérdező kommentje:
Esetleg, egyenkènt a szűz nőt, szűz férfit milyennek ismeritek úgy általában?
2020. júl. 2. 18:53
5/8 anonim válasza:
Szerintem egy embert nem az határoz meg, hogy mikor született
Sokminden formálhattja egy ember személyiségét
Pl.a szociális környezete
Szerintem nem tudunk se emberekről se párkapcsolatról úgy véleményt mondani hogy csak a horoszkópját tudjuk
Hisz nem is ismerjük sem az embereket, sem azt hogy hogy viszonyulnak egymáshoz, és milyen a párkapcsolatuk
6/8 anonim válasza:
Szűz nőként,soha nem jöttem ki jól a Szűz jegyű férfiakkal,tapasztalat alapján mondom.
7/8 anonim válasza:
Megérdemlik egymást, jól hazudják az érzelmeiket, elképesztően anyagiasak, szerelmesnek minimálisan sem láttam egyiket sem, a legjobbak együtt.
8/8 anonim válasza:
7#😱te láttál mindannnyiunkat????
Én kijövők szüzként a többi szüzzel
Férfival nővel egyaránt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!