Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Jövőbelátók, jósok! Ti is...

Jövőbelátók, jósok! Ti is látjátok a jövő évi atomháborút?

Figyelt kérdés
2022. dec. 19. 23:25
1 2
 11/13 Mari53 válasza:
84%
Nem kell ahhoz jósnak lenni, csak olvassátok el Faludy György: Tanuld meg ezt a versemet - című versét. 1980-ban írta, benne van a vírus, benne van az engergia válság -ez be is jött mind a kettő - és a vége atom háború, én el tudom képzelni, hogy az is valóság lesz.Azt nem tudom, hogy 40 évvel ezelőtt, ő honnan tudta, hogy mi lesz.
2022. dec. 23. 11:18
 12/13 anonim válasza:
Elolvastam a Faludy-verset. Érdekes, elgondolkodtató, de szerintem kicsit belemagyarázod, hogy ez a Covidról meg a mostani energiaválságról szól. Korábban is voltak járványok, válságok, olajválság, embargók, háborúk. Ez a veszély mindig is fenn áll, amióta világ a világ. Faludy nem pont a mostani helyzetre, nem a Covidra meg Ukrajnára meg Putyinra gondolt. Az elmúlt 40 évben ugyanúgy bekövetkezhetett volna atomháború vagy bármi, mert voltak feszült helyzetek a világon, bőven. Ne pánikoljunk be, legalább az ünnepek alatt.
2022. dec. 26. 06:37
 13/13 anonim ***** válasza:
William R. Forstchen: Egy másodperccel később
2022. dec. 26. 09:42
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!