Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Valaki aki tud jósolni megondj...

Valaki aki tud jósolni megondja mi várható a szerelmi életemet illetően?

Figyelt kérdés
2022. szept. 17. 23:46
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
ingyen? Kérdező te szoktál idegeneknek ingyen dolgozni?
2022. szept. 18. 14:57
 12/17 A kérdező kommentje:
Meg mennyi ideig kell várnom mikor fog eljönni?
2022. szept. 18. 21:50
 13/17 Leveltetu ***** válasza:
Az hogy ferfi vagy es hetero meg nem egy eletbiztositas...valoszinuleg azert nincs meg nopi parod mert nem vonzodsz hozzajuk....inkabb a masik tabort kellene pasztaznod...tobb sikered lesz kozottuk.
2022. szept. 21. 05:39
 14/17 Bálvány ***** válasza:
Írj pontos (óra/perces) születési időpontot és helyet az asztrológia rovatba! Talán kapsz választ.
2022. szept. 29. 09:08
 15/17 anonim ***** válasza:
Én használok tarot kártyát 10éve kb, írjon akit érdekel
2022. okt. 5. 23:16
 16/17 Cubina ***** válasza:

Senki nem fogja tudni megmondani neked, hogy lesz-e párod, megtalálod-e a nagy őt és ha igen, mikor.

Én 46 éves vagyok, jósoltattam már egy neves jósnővel személyesen, és online tarot kártyával. A jósnő azt mondta, hogy férjhez fogok menni, aztán elválok, lesz egy rövid kapcsolatom, aztán megint férjhez megyek és vele maradok. Időpontot nem mondott, ami bejött, az az egy férj és a válás. Azóta eltelt 11 év és se rövid kapcsolat, se újabb férj nincs. Jelentkező lett volna, de egyik sem volt potenciális jelölt. Nem is lesz már párom, illetve nem találom meg az igazit, mert ha idáig nem jött, már nem is fog. Pedig rengetegszer álmodtam egy férfiről, tisztán emlékeztem minden részletre, még a nevét is megmondta. Vártam évekig, hogy majd a való életben is összefutunk, de még csak hasonlót sem láttam, olyan nevűt sem ismerek. Szóval, álmodik a nyomor. :)

A netes tarot kártyák és az online jósok hülyeségeket mondanak.

Sajnos el kell fogadnod, hogy senki sem fogja tudni megmondani neked, hogy lesz-e párod, és hogy mikor.

Esetleg ha jóskeresés helyett elkezdenél ismerkedni, kimennél a való világba, kilépnél a komfort zónádból és próbálkoznál azoknál a lányoknál, akik tetszenek, nagyobb esélyed lenne összejönni valakivel. És hogy mikor? Hát amikor összeszeded magad és elmész, és nem azt várod, hogy majd a nagy nŐ bekopog hozzád és név szerint téged keres. :) Álmodozás helyett neked kell kezdeményezni, te vagy a férfi.

Ha félénk vagy, kérj tanácsot egy menő havertól, vagy olvass utána a neten/könyvben, hogyan kell sikeresen ismerkedni.

2022. okt. 15. 19:01
 17/17 A kérdező kommentje:

#16 Igazad lehet, kezdek kiábrándulni a jósokból. Szerintem nem mondanak igazat feltétlen. Engem konkrét dolgok érdekelnek, lesz vagy nem? Ez a lényeg. Nem kell hozzá a semmitmondó körítés, hogyan találom meg a boldogságot életemben. Hagyjuk már!

Inkább pihentetem ezt a párkapcsolati témát. Annyira nem érdekel felesleges időtöltés, csak idegesítem vele magam. Jó ez így ahogy vagyok egyedül már évtizedek óta. A legjobbat azzal teszem magamnak most ha gyakori kérdésekre sem fogok feljönni.

2022. okt. 15. 20:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!