Általános szerelmi tarot: torony, főpapnő, szerencsekerék. Mi várható a következő időszakban?
Figyelt kérdés
Jelenleg ismerkedek valakivel, nem tudom ez mennyire befolyásolja a jelentést. Bár rá is húztam kártyákat:Igazság, császár, csillag, disadalszekér.2016. júl. 25. 21:55
1/3 anonim válasza:
Általánosságban véve, ideje lenne lerombolondod magad körül azokat a falakat, amiket te építettél fel. Félsz közel engedni magadhoz bárkit is. Nehezen vállalod fel önmagad...szebbnek, jobbnak akarod láttatni, mert azt hiszed, hogy ha lehull a lepel, nem kellenél. Erre nincs semmi szükség! Aki szeret, az úgy fog szeretni ahogy vagy! A hülyeségeiddel együtt is! Aki pedig képtelen az orránál tovább látni, nem érdemes arra, hogy a párod legyen. Ahhoz, hogy tartós és jó párkapcsolatot tudj kialakítani, előbb magadat kell rendbe tenned. Én azt látom, hogy egyelőre még egyedül leszel... A következő 1 évben azonban, elérkezik az a fordulat, amire vársz. Akivel jelenleg ismerkedsz, jók a kilátások..hiszen a csillag lehetőséget jelöl mindig. A kérdés csak az, hogy vajon élni fogtok-e ezzel vagy sem. Flört biztosan várható, de ha nem akarjátok egymást és a kapcsolatotokat eléggé, akkor a kezdeti akadályok, nehézségek gyorsan leépítik ezt a bimbózó románcot.
2/3 Karnun22 válasza:
Közelebb kerültök egymáshoz azonban ha nem vigyázol, könnyen elveszítheted magad mellől! Akár egy kisebb vita okozhat súlyos botlást közöttetek, de pár hónapon belül szerencsésebb leszel és öröm is lesz akkor. Amit rá húztál: Van egy kiszemeltje és vele reménykedik egy kapcsolatban.
(Tíz százalék külső körülmény, illetve szabad akarat.)
Magadnak pedig ne rakj ki kártyát...!
3/3 A kérdező kommentje:
És az nem lehet h a kiszemeltje én vagyok? Tudtommal csak velem ismerkedik és nincs is más az életében jelenleg
2016. júl. 28. 07:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!